Syn pláže / Pobřežní lýtka / Son of the Beach
Moderátor: Michaela_
Re: Pobřežní lýtka / Syn pláže / Son of the Beach
na uložto jsou novácké díly, ale musíš to hledat pod názvem Syn pláže
Díky.čarodejka Míša píše:na uložto jsou novácké díly, ale musíš to hledat pod názvem Syn pláže
18.05.2008 – 07.05.2015
Dále pak: Klára Vodenková - Kimberly Oja (Kimberlee Clark)čarodejka Míša píše:1.dabing
Magdaléna Reifová - Jaime Bergman (B.J. Cummings)
Lucie Kožinová - Leila Arcieri (Jamaica St. Croix)
René Slováčková - neurčená role
Vyrobilo: česká produkční 2000 AS v roce 2002
18.05.2008 – 07.05.2015
-
Tohle je parodie na Pobřežní hlídku. Dabing skvělej ale děj na ho***!
- ChozeeSpetka
Re: Syn pláže / Pobřežní lýtka / Son of the Beach
Koukal jsem na youtube, kde je seriál pouze v originále a celý seriál je stavěn na sexuálních dvojsmyslech... například členka hlídky B.J. Cummings trénuje vysávání jedu z nohy, není jí vidět a Notch Johnson jí povzbuzuje "Yeah, you go, girl! Good, B.J., excellect B.J." Japonec "Mi So Honi" "B.J. and Johnson, they go together." A tak dále. Docela bych chtěl vidět oba dabingy, protože tenhle seriál musí být plný perel a neporozumění. Viděl jsem ho kdysi na Nově, na Primě pak taky, kde vím, že to nijak extra nepřekládali, takže anglicky nemluvící divák si z toho neveme absolutně nic, možná ani ten anglicky mluvící, protože v takovémhle česko-anglickém paskvilu to pak zanikne
Udělal jsem registraci jen kvůli tomuto seriálu
Bohužel po internetech koluje jen primácká verze dabingu, ta původní, z Novy byla o mnoho ! lepší. Nejde o herce, kteří dabují, ale o překlad. Pokud to máte někdo schované v šuplíku, tak dejte vědět. Dík.