Heuréka - město divů / Eureka

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

DAN K.
Kontaktovat uživatele:

Re: Heuréka - město divů / Eureka

Nový příspěvek od DAN K. »

pan plachy shatnera ale daboval uz hodnekrat pred timto serialem napr. Slecna drsnak 1,2 a podle me docela sedi, podle me i lip nez ladislav zupanic, ja bych stejne rek ze na kirka byl lepsi milos vavra, kterej v nekterejch scenach trochu meni hlas a zni fakt jak original
Markus
Senior admin
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Markus »

Oki, tak vím, že ho pan Plachý daboval, ale co chceš od starýho Trekkieho... :D Ale musím říct, že ho dabuje hodně dobře, zase abych tomuhle výběru úplně nekřivdil. Ale prostě vždy když otevře pusu, čekám pana Županiče a ono nic. :) Ale u Michaela J. Foxe si vážně myslím, že Michal Dlouhý je nejlepší a s hlasem Zbyška Pantůčka jsem si na něj za boha nemohl zvyknout...

EDIT: Jinak jelikož novácký překlad byl dost hrozný, tak když už se na staré Treky dívám, tak vždy s novým dabingem od HCE a překladem Petra Finkouse, takže na pana Vávru nejsem vůbec navyklý a neumím si to dost dobře představit... :)
Obrázek
ReDabér
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od ReDabér »

Já jsem taky rád, když slyším spjatý hlas u známého herce v seriálu, kde má malou roli, takhle se to snažili dodržet tvůřci dabingu Přátel (Pitt, Roberts, Willis,...), ale jinak si myslím, že to žádná trgédie na druhou stranu není, když se tak nestane. Ale to hlavně plyne z toho, že já nemám velký problém, když herec promlouvá jiným hlasem-ale spíš tak že Ježková-Ježková-Ševčíková, ne naopak :)

P. S. Neví někdo, kdo ve filmu Slečna drsňák 2: Ještě drsnější Loua Steelea (Abraham Benrubi)?
Markus
Senior admin
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Markus »

Tak IMHO to také není tragédie, jen jsem reagoval na tvrzení, že dabing SGA je díky vysílaní na AXN Sci-fi nesměrodatný, s čímž prostě nesouhlasím. ;) Juřička by mě jinak potěšil, ale když to on nebude, tak mě to u jednoho dílu určitě trápit nebude... :)
Obrázek
draky

Nový příspěvek od draky »

Sama nevím, jestli to Juřička bude nebo ne, ale nestálo mi to za to se o to nějak zvlášť přimlouvat, protože by mě brzo poslali někam, kdybych to chtěla u každýho druhýho seriálu u každý třetí vedlejší role. Takže si tyhle žádosti o zachování spjatého dabéra nechávám na dle mého posouzení důležitější případy. Třeba na trekový díly Futuramy. Což ovšem neznamená, že se nezmínil třeba překladatel nebo že si to nespojil režisér.
chovanecm
Senior admin
Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.

Nový příspěvek od chovanecm »

Tak tomu samozřejmě rozumím, nemůže být vše ideální.
I když... Kdyby na to někdo udělal státní normu, nezlobil bych se ;) Žertuju.
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Joe Black »

Draky: Máš nějakou adeptku na Lexu Doig? Já bych bral Jitku Ježkovou alias Andromedu.
draky

Nový příspěvek od draky »

Joe Black: upřímně jsem se k druhé sérii ještě nedostala a do obsazení tudíž nekecám. Nicméně vzhledem k obsazovacím poměrům je šance, že to bude dělat Ježková, cca padesát na padesát :)
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

draky píše:Joe Black: upřímně jsem se k druhé sérii ještě nedostala a do obsazení tudíž nekecám. Nicméně vzhledem k obsazovacím poměrům je šance, že to bude dělat Ježková, cca padesát na padesát :)
Díky moc... Nikdo totiž neví, kdo ji daboval ve Hvězdné bráně... To nebylo špatné, byl to někdo neoposlouchaný... Ta osoba by taky nebyla špatná...
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Jen pro pozdější tvorbu profilu Salli Richardson: V Rodinném právu jí dabuje Jolana Smyčková. Oproti Nele Boudové IMHO ne moc dobrá volba.
Odpovědět

Zpět na „Seriály“