Domek z Karet / House of Cards
Moderátor: Michaela_
Re: Domek z Karet / House of Cards
V epizodě 4x07 podle mě určitě Walkera nemluví Vladislav Beneš 

no to máš pravdu, taky jak sem se v Úterý díval tak jsem to postřehl, ale Walker bude ještě ve 4x12, když teda nedostal Walker Beneše mohl dostat generála Brockharta
-
Zdravím, nevím, jestli to tady někde už nezaznělo a není to ani tak otázka dabingu. Nicméně by mě zajímalo, jak dělají v Domě z karet ty české texty, které se objevují na mobilu některých postav, případně v titulcích zpráv apod. Nikde jinde jsem to dosud neviděl. To dostane dabingové studio nějakou možnost do obrazu "vpisovat", nebo jak to funguje?
-
Jelikož v seriálu již Ilona Svobodová dabuje, tak doufám, že v 6. sérii vyberou na Diane Lane skvělou Nelu Boudovou. 

Hrozná škoda, že Cathy Durantovou v seriálu nedabuje paní Vlasta Peterková. Když pominu tu neuvěřitelnou podobu, tak mají i dost podobné hlasy.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská