A já myslel, že horší než ve 4. díle už to být nemůže. Ale je fakt, že jak dlouho by pak ten film musel být dlouhý. A teď řešit dilema, jestli změnit děj, nebo prostě něco vypustit. Snad to u dalšího dílu, který tedy má být na dvě části, bude lepší.Nobody píše:Nedá mi to, ale musím oponovat, že to byl nejlepší film ze všech 6. Možná trikově, ale dějem... Tentokrát víc než jinkdy - kdo nečetl nemůže chápat spoustu věcí.
Harry Potter a Princ dvojí krve / Harry Potter and the Half-Blood Prince
Moderátor: ReDabér
- chovanecm
- Senior admin
- Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.
Re: Harry Potter a Princ dvojí krve
Horší než čtyřka to být nemůže, ta byla prachmizerná na všech frontách (paradoxně jí mám jako knížku ze série nejradši). Já myslím, že Yates se osvědčil už na pětce - a na šestce (imho zase nejhorší knížce) toho není moc co zkazit.
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů dlouhodobě nepřítomen.
Kdyby se něco dělo - PM.
Kdyby se něco dělo - PM.
Souhlas - 4. kniha byla bomba. Jen mám trochu obavy z prvního filmu sedmé knihy, protože i ta byla ze začátku ne nudná, ale dost rozvleklá a moc se tam nedělo (samozřejmě závěr byl neskutečný, kdybych mohl tak snad přeskakuju řádky, jak to bylo napínavé). Ale ta první půlka... No uvidíme. Tady v šestce se člověk aspoň víc zasmál než v pětce.Opsha píše:Horší než čtyřka to být nemůže, ta byla prachmizerná na všech frontách (paradoxně jí mám jako knížku ze série nejradši). Já myslím, že Yates se osvědčil už na pětce - a na šestce (imho zase nejhorší knížce) toho není moc co zkazit.

Takže teď jsem se vrátil z kina a jsem naprosto nadšen. Film je výborný a dabing jakbysmet. Pan Oliva je na Křiklana ze začátku trošinku nezvyk, ale v průběhu filmu si ho oblíbíte...vrcholem je jeho opilecká scéna.
Všichni zůstali stejní, žádné změny. Jen se projevy hlavních "dětských" hrdinů mnohonásobně zlepšily. Hlavně Jirka Kocman s Ronem skvěle srostl. Snažil sem se zachytit nováčky -
Fenrir Šedohřbet - Pavel Rímský (řekne jedinou větu na Astronomické věži a není na něj při tom vidět, ale nevím kdo by to jinak byl)
Tom Raddle v 16. letech - Jan Maxián (trošku šok, ale není moc poznat)
Katie Bellová - Klára Jandová
Neville Longbottom - Zdeněk Charvát (dlouho hledané jméno
)
Levanduly a další jsem nepochytil i když mi její hlas byl povědomý. počkal jsem schválně na konec titulek na CZ obszení, ale chtěl sem zistit hlavně Nevilla. Ostatní sem nestihl.

Fenrir Šedohřbet - Pavel Rímský (řekne jedinou větu na Astronomické věži a není na něj při tom vidět, ale nevím kdo by to jinak byl)
Tom Raddle v 16. letech - Jan Maxián (trošku šok, ale není moc poznat)
Katie Bellová - Klára Jandová
Neville Longbottom - Zdeněk Charvát (dlouho hledané jméno

Levanduly a další jsem nepochytil i když mi její hlas byl povědomý. počkal jsem schválně na konec titulek na CZ obszení, ale chtěl sem zistit hlavně Nevilla. Ostatní sem nestihl.
Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
Jana Mařasová - Narcissa Malfoyová
Super, vše doplněno
A všechny staré postavy zůstaly stejné, takže můžou být doplněny 

- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Tady je trochu problém: nepočítám jak Jana nazpívala ve čtyřce vejce, ale jinak v pětce dabovala Mafaldu Hopkirkovou alias Hulák z Ministerstva a tatáž osoba se objevuje v závěrečném díle, kkde její role není zase tak malá...jackb píše:Jana Mařasová - Narcissa Malfoyová
mně se moc líbil pan oliva jako křiklan ale vadil mi mladý tom radlley jako maxián, myslím že byl uplně mimo a vyráběl dramatično, schválně na to půjdu s titulky a pak napíšu 

Nevíte někdo kdy vyjde DVD? Slyšel jsem něco o listopadu, ale nejsem si tím na sto pro.