Spravedlnost v krvi / Blue Bloods

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

Grizzli5690
Moderátor

Re: Spravedlnost v krvi / Blue Bloods

Nový příspěvek od Grizzli5690 »

Doplněna 13. série.
matejsoukup

Nový příspěvek od matejsoukup »

Dobrý den a zdravím všechny fanoušky seriálu Blue Bloods. Dnes jsem poprvé viděl epizody 13. řady v českém dabingu. V tomto oboru se pohybuji teprve krátce a šlo o můj první hraný televizní seriál, jehož překlad se od překladů dokumentů poněkud liší. TV Prima si některé repliky upravila podle potřeby, ale dabing je jinak z 95 a více procent shodný s mým původním překladem. Proto bych vás rád požádal, najdete-li momenty, které se podle vašeho názoru daly přeložit lépe, abyste mě kontaktovali zde ve zprávách. Zpětná vazba na mou práci je pro mě důležitá, abych se mohl jako překladatel posouvat, a zdaleka nestojím o vazbu pouze od zadavatelů, ale také od vás jako diváků.

Matěj Soukup, překladatel 13. série
Nobody

Nový příspěvek od Nobody »

13 řad = 7 režisérů, 6 studií... :D :-: Ano, Prima dělá pro jednotnost díla hodně... :-)
bundaboy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od bundaboy »

Ono se stačí podívat, v jakém čase seriál vysílají (kolem 4. hodiny ranní) a hned je jasné, jakou prioritu to asi má... :roll:

13. sérii si dám až na Primě skončí, tak pak případně můžu něco k dabingu a překladu napsat.
Průvodce seriálem Ženatý se závazky - Bunda Stránky [ www.bundastranky.cz ]
Můj seriálový kanál na YouTube - Seriálové trailery / upoutávky / proma
matejsoukup

Nový příspěvek od matejsoukup »

Ano, nejde o seriál s příliš velkou prioritou. A co si budeme povídat, na Prima Krimi běží v normálních časech déle vysílané a známější seriály, než je tenhle. Já osobně to sleduji přes Vodafone TV v době, kdy mám zkrátka čas, asi jako většina.
Odpovědět

Zpět na „Seriály“