Gratuluju ti, žes mohl být na takové akci, sice já bych v TV nechtěla být viděna, ale tobě to přeju. Už dlouho chodím po ulicích a přeju si potkat někoho, kdo dabuje, byl by to pro mě větší zážitek než se potkat třeba... s Bradem Pittem.DavePave píše:Tak krátce z celého odpoledne:...
Ceny Františka Filipovského 2010
Re: Cena Františka Filipovského 2010
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

Děkuju
Já tam zažil pár opravdu zajímavých zážitků, např. už v té restauraci hned na začátku celého odpoledne mě pan Lanči vlastně představoval celému stolu lidí od dabingu a ke mě se otočil muž, kterému jsem předtím neviděl do tváře a představil se "Zdeněk Hruška, dobrý den." To jsem skoro nevěděl co říct
Zajímavé bylo i představování se zvukařem Davidem Pavlíčkem, holt oba Davidové, jeden Pávek a druhý Pavlíček, to vyjde skoro na stejno
Jak už jsem psal, dostali jsme takovou nepřímou pozvánku do studia, takže jestli bys měla čas se zapojit do té zmíněné skupiny, určitě bys potkala dost lidí z dabingu ;D

Jak už jsem psal, dostali jsme takovou nepřímou pozvánku do studia, takže jestli bys měla čas se zapojit do té zmíněné skupiny, určitě bys potkala dost lidí z dabingu ;D
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Určitě, jen být Pražák...Budy píše:To zní opravdu zajímavě.

to bych samo ráda, ale nevím, jestli to klapne, letos řidičák, taneční, škola,... ale bylo by to fakt superDavePave píše:DěkujuJá tam zažil pár opravdu zajímavých zážitků, např. už v té restauraci hned na začátku celého odpoledne mě pan Lanči vlastně představoval celému stolu lidí od dabingu a ke mě se otočil muž, kterému jsem předtím neviděl do tváře a představil se "Zdeněk Hruška, dobrý den." To jsem skoro nevěděl co říct
Zajímavé bylo i představování se zvukařem Davidem Pavlíčkem, holt oba Davidové, jeden Pávek a druhý Pavlíček, to vyjde skoro na stejno
![]()

Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je zážitků, tiše závidím
Jinak, určitě Ti děkuju za reprezetnování našeho fora! Hrozně mě těší, že je naše práce takto oceňována a že o nás už hodně tvůrců českého znění ví. Pan Lanči bude fajn člověk.
A hlasím se také do prvního transportu do studia

A hlasím se také do prvního transportu do studia

Tady ještě reportáž
Kód: Vybrat vše
http://kultura.idnes.cz/filmvideo.asp?c=A100918_220711_filmvideo_jaz
Tvůrce velice amatérských titulků filmu Pán Času: Hledání Nekonečna
Džejňulka: Zatím se jen plánuje, musí se nejdřív dát dohromady ta potřebná skupinka (i když to, jak koukám, nebude problém) a domluvit termín.
ReDabér: To spíš já bych měl poděkovat, že mohu naši stránku reprezentovat, jinak by se mi těch krásných zážitků nedostalo.
Pan Lanči je opravdu moc fajn, jak říkáš, a dá se s ním hodně v pohodě bavit.
ReDabér: To spíš já bych měl poděkovat, že mohu naši stránku reprezentovat, jinak by se mi těch krásných zážitků nedostalo.

Určitě pro tento případ je dobré být Pražákem.Joe Black píše:Určitě, jen být Pražák...Budy píše:To zní opravdu zajímavě.I když je to vlastně jedno...

18.05.2008 – 07.05.2015
Pokud se tu domlouvá nějaká skupinka na exkurzi, tak se taky předběžně hlásímDavePave píše:Džejňulka: Zatím se jen plánuje, musí se nejdřív dát dohromady ta potřebná skupinka (i když to, jak koukám, nebude problém) a domluvit termín.