Tohoto hráče ale dabuje Roman Štabrňák a ne Jiří Vyorálek, ten dabuje zrádného kapitána lodi.
Hra na oliheň / 오징어 게임 / Squid Game
Moderátor: Michaela_
Re: Hra na oliheň / 오징어 게임 / Squid Game
Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo, koho daboval Viktor Dvořák? Druhou sérii jsem zkoukl celou, ale jeho hlas mi unikl (nebo nedaboval?). Je to zvláštní, protože se občas na malé role dabéři opakovali a jeho hlas nikde výrazné nezazněl
Jinak je dabing skvělý. Bylo vidět, že k dílu dabéři a tvůrci přistupovali opravdu pečlivě a dali do něj maximum. Pan Jančík je pro mě takový nemastný neslaný dabér, ale zde exceluje
Velké plus také za neoposlouchané mladé hlasy, které nijak za těmi ,,mazáckými" nepokulhávají

Jinak je dabing skvělý. Bylo vidět, že k dílu dabéři a tvůrci přistupovali opravdu pečlivě a dali do něj maximum. Pan Jančík je pro mě takový nemastný neslaný dabér, ale zde exceluje

Daboval otce té malé holčičky s rakovinou ze zábavního parku, který se taky dostal do hry a byl součástí týmu při přestřelce na schodech v posledním díle.
Filip Jančík- nemastný neslaný, tak to koukám
Pro mě dabér s nejkrásnějším hlasem. Já bych řekla, že nemastnej neslanej je Viktor Dvořák, možná právě proto jsi ho přeslechl? (Jeho přeslechnout pro mě nic překvapivého) 

Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

Absolutní souhlas, Filip Jančík - jeden z nejlepších dabérů a nemastný neslaný?
To se dá říct o nevhodně protlačovaném VD, o tom to platí na 100%, ale vynikající Filip Jančík je pravý opak.

Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mohli byste se oba dva přestat chovat jako malé děti? PRO MĚ je Filip Jančík nemastný neslaný dabér. Nenapsal jsem ani že by byl špatný dabér, ani že by měl obyčejný nebo špatný projev. Naopak ho považuji za skvělé profíka. Jen bych pro něj a priori (zdůrazňuji - opět já, jenom já) nehlasoval v anketě. A už vůbec nechápu, proč to schytal ubohý Viktor Dvořák. Informace o něm s tou o panu Jančíku vůbec nesouvisela
Každý má právo na svůj názor, já i vy, ale tohle bylo poněkud trapné
berekka: Děkuji, doplním.

Každý má právo na svůj názor, já i vy, ale tohle bylo poněkud trapné

berekka: Děkuji, doplním.
Sorry, ale jako malej parchant se tu chováš aktuálně ty, já jsem vyjádřila údiv nad tím, že se někomu může zdát Filip Jančík nemastný neslaný. A co Viktor Dvořák schytal? Já vyjadřuji názor stejně jako ty, pro mě je nemastnej neslanej nevýraznej, ale bohužel ted dabuje ve "všem".

- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Malej parchant? To jako vážně? Použil jsem neutrální výraz malé dítě, jestli sis nevšimla. Ale to je fuk, je to tvoje vizitka.
Už se k tomuto vyjadřovat nebudu - jen se ještě zastanu pan Dvořáka, protože jeho považuju za velmi zdatného dabéra s mužným projevem a díky za jeho časté obsazování
Už se k tomuto vyjadřovat nebudu - jen se ještě zastanu pan Dvořáka, protože jeho považuju za velmi zdatného dabéra s mužným projevem a díky za jeho časté obsazování

Slovíčkáříš. Pokud já zcela věcně bez emocí reaguji na tvůj komentář, oznáčíš mě za malé děcko a pokud já tvou emotivní dotčenou reakci označím za reakci malého parchanta, je to špatně? No tak jooo. Viktor Dvořák a mužný projev? Představy o mužnosti mám teda zcela jiné
A nevím, co je trapného na tom, když napíšu, že je Viktor Dvořák pro mé uši nudný. Zcela se to nabízelo, kdybys Dvořáka nezminil, ani si na něj nevzpomenu, tak moc mě zaujal. Aktuálně se dívám na seriál Proč ženy zabíjí, on tam dabuje, dabing je povedený, ale on mě ruší, vyloženě mě nebaví, ty jsi za nemastného označil Jančíka, definice nemastný neslaný dokonale sedí na Dvořáka, tak jsem to prostě napsala. Kdybys Dvořáka nezmínil, vyjádřila bych jen svůj údiv. Stejně jsem Dvořáka v tom seriálu chtěla už pár dní okomentovat, tak se to stalo tu. Zbytečně zase hrotíš.

A nevím, co je trapného na tom, když napíšu, že je Viktor Dvořák pro mé uši nudný. Zcela se to nabízelo, kdybys Dvořáka nezminil, ani si na něj nevzpomenu, tak moc mě zaujal. Aktuálně se dívám na seriál Proč ženy zabíjí, on tam dabuje, dabing je povedený, ale on mě ruší, vyloženě mě nebaví, ty jsi za nemastného označil Jančíka, definice nemastný neslaný dokonale sedí na Dvořáka, tak jsem to prostě napsala. Kdybys Dvořáka nezmínil, vyjádřila bych jen svůj údiv. Stejně jsem Dvořáka v tom seriálu chtěla už pár dní okomentovat, tak se to stalo tu. Zbytečně zase hrotíš.

- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, asi jsem moc vyletěl. Argument beru.