Mission: Impossible III

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Budy

Re: Mission: Impossible III / M:I:III

Nový příspěvek od Budy »

Na druhou stranu s tím zase musím souhlasit. Ale třeba jak někde si vybírali kdo bude dabovat animovanou postavičku.
18.05.2008 – 07.05.2015
oberon
Senior admin

Nový příspěvek od oberon »

Měl už tenhle film premiéru na Primě? Tam by jim možná předabování vyšlo, jestli Cruise nebude mít zas depku, jelikož předabovávaj každou blbost, někdy dokonce zbytečně (Borat).
Ištván87

Nový příspěvek od Ištván87 »

No jo, tak mě to až tak nevadí... Pavel Vondra zvládnul Cruise výborně už ve Válce světů, takže tady bude určitě taky skvělej (pořád ještě jsem neviděl)... Jen mi trochu mrzí Tomáš Juřička na Philipa Seymourea Hoffmana... On se sice na záporáky hodí, ale pan Hoffman tady měl dost hlubokej hlas a na takovejhle druh filmu to i slušně prožíval... Ještě nikdy jsem neslyšel že by Tomáš Juřička dobře nadaboval řvoucího chlapa (tady ta výmluvná scéna kdy Hoffman počítá do deseti)... Ale asi si to budu muset sehnat, abych věděl jak to dopadlo... Každopádně díky Válce světů mám Pavla Vondru jako druhého nejlepšího a v těsném závěsu výborný Vladislav Beneš v Collateralu...
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
puffy

Nový příspěvek od puffy »

18.11.2009 - 28.12.2016
Rajesh

Nový příspěvek od Rajesh »

oberon píše:Měl už tenhle film premiéru na Primě? Tam by jim možná předabování vyšlo, jestli Cruise nebude mít zas depku, jelikož předabovávaj každou blbost, někdy dokonce zbytečně (Borat).
8.12 na Prima MAX..tak doufám, že půjde o nový dabing s Bubníkem.. :-?
DAN K.
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od DAN K. »

DAN K. píše:Omlouvam se za mystifikaci. I trojka bude s puvodnim dabingem. Oficiální vyjadreni z Novy: pan Cruise osobně si nepřál, aby se MI předělávala, když už to jeden dabing má. To prosím není vtip, i kdyz to tak vypada:)
Lukiz

Nový příspěvek od Lukiz »

Tak možná byl Cruise ještě na Čechy naštvaný za podraz při natáčení jedničky a tak s tímhle pomstil. :)
Rajesh

Nový příspěvek od Rajesh »

22.10.2016 na ČT2..je nějaká šance že by udělali vlastní ČT dabing s Bubníkem..? :-?
Lukiz

Nový příspěvek od Lukiz »

Já jsem to pochopil tak, že majitel práv další dabing nedovoluje, a proto to ani Nova nemohla nepředabovat. Takže i ČT bez šance.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“