Na vlásku / Tangled

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

next

Re: Na vlásku / Tangled

Nový příspěvek od next »

Tak teď sem si poslechla zpěv v češtině a říkám si jak sem to v tom kině mohla vydržet ! :shock: Ondřej Izdný- pokud je to teda on - by měl dostat zákaz zpívat !!! Podle mě to celý zkazil...... zlatej Zachary Levi :-: měli nechat jak anglickej zpěv tak rozhodně i text..... celý to podělali ti naši fakt že jo..... :!: :evil:
draky

Nový příspěvek od draky »

next píše: měli nechat jak anglickej zpěv tak rozhodně i text..... celý to podělali ti naši fakt že jo..... :!: :evil:
A jak by prosím tě tomu anglickýmu zpěvu asi rozuměly děti, pro který je ten film primárně určenej??? Zpěv Izdného je sice imho nejslabším momentem toho dabingu (zatímco Levi velmi mile překvapil), ale nechat to v originále by nebylo přijatelný řešení.
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Joe Black »

Ištván87 píše:Tak hrozný mi to zase nepřijde... Sice se Vojtovi hlasově ani trochu nepodobá, ale špatně to nezní... Navíc text je opět dobře přeložený, takže pohoda... Jo a co se týče týhle písničky, tak to dávali někdy kolem vánoc v rámci Disneyovského střihového pořadu (jehož název jsem už zapomněl), kde měli písničky snad ze všech Disneyho celovečerních animáků... Ale že tam bylo i tohle, to mě tenkrát překvapilo...
To jsem nevěděl... Kdybys na něj náhodou narazil někde na netu, napiš SZ. Díky... Ale tak na tohle lze taky odpovědět, že je škoda, že nevyšel ten Vojta Dyk, to by pak bylo minimálně pěvecky určitě na vyšší úrovni, jak by si poradil s dabingem, to už je věc druhá...
bloom
Globální moderátor

Nový příspěvek od bloom »

Joe Black píše: Ale tak na tohle lze taky odpovědět, že je škoda, že nevyšel ten Vojta Dyk, to by pak bylo minimálně pěvecky určitě na vyšší úrovni, jak by si poradil s dabingem, to už je věc druhá...
Myslím, že s tímhle by také problém nebyl, několik dabingů už za sebou úspěšně má, takže pokud by se jednalo o kinodabing, tak by neměl být problém už vůbec žádný... :)
bloom
Globální moderátor

Nový příspěvek od bloom »

Džejňulka píše:hele a co daboval Vojta Dyk, moji spolužačku by to zajímalo. Dík :) ;)
Pár filmů se dá najít tady na fóru: Korunní princ, Hlava 22 (v těch se mi líbil), pak ještě koukám, že jsou tu epizodky ve filmech: Společnost mrtvých básníků, Winx Club - Výprava do ztraceného království a Tváří v tvář smrti. Z toho co tu není, tak jsem ho slyšel ještě v těchto dvou: Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse? a Šamáda.
ReDabér
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od ReDabér »

A nesmíme zapomínat na velkofilm Jánošík. Pravdivá historie ;)
AGAMENON

Nový příspěvek od AGAMENON »

Vynikající dabing a před Helčou klobouk dolů, byla nejlepší. :-:
Obrázek

JEDINĚ BRNO!!!

TOP DABÉŘI:
Jiří Brož, Josef Větrovec, Ladislav Lakomý, Jiří Tomek, Luděk Munzar, Ladislav Županič, Jiří Holý, Josef Langmiler, Petr Haničinec, Karel Jánský, Zdeněk Junák, Alois Švehlík
fandadab

Nový příspěvek od fandadab »

Tak jsem včera konečně na vlásku, dabing je perfektní, všichni dabéři rozhodně skvělý, nedokážu si představit že by toho prince mluvil pro mě neslaný nemastný Vojta Dyk, ode mě velká poklona všem tvůrcům :-:
Vypravěč
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Vypravěč »

Nevíte náhodou, jestli se v písničce "Já svůj sen mám" na těch pár veršíků Vojta Kotek zpívá sám, nebo jestli je to Ondřej Izdný? V tomhle místě si nejsem vůbec jistý. :-) A Tomáše Trapla už na DVD poznávám bezpečně - zamilovaný viking s velkým nosem (to by byla taky ostuda, kdybych ho nepoznal :-) ).
Sagres

Nový příspěvek od Sagres »

AGAMENON píše:Vynikající dabing a před Helčou klobouk dolů, byla nejlepší. :-:
Naprosto souhlasím, profi výkon!
Nejoblíbenější dabérky: Monika Žáková - Simona Vrbická - Lucie Benešová - Sylva Sequensová - Naďa Konvalinková - Jitka Sedláčková - Eva Horká - Zora Bösserlová - Helga Čočková
Zlatý dabing z éry ČST
Odpovědět

Zpět na „Filmy“