Jiří Bruder
Moderátoři: filip, ReDabér, palg, Pomajz
Re: Jiří Bruder
Tak filmová databáze od svého jména se má zabývat filmy a nikoliv herci, takže tam žádný rozpor není.
Nemyslím si, když prdne kdejakej americkej herec je to tam hned, krom teda Shirley Temple tu už mladí neznají tak co by o ní psali. CSFD asi řídí jen mladí kteří nemaj páru o filmech starších 20ti let. Viz to co jsem psal o 007.
RETROFILM
Tak samozřejmě, že si tam píší o tom co je zajímá.
Prošel jsem si schválně novinky za půl roku a úmrtí jsem tam našel tato:
Otakar Brousek st., Věra Chytilová, Peter O'Toole, Věra Tichánková, Paul Walker
A to nevypadá na zprávy, že si prdne kdejakej herec.
Prošel jsem si schválně novinky za půl roku a úmrtí jsem tam našel tato:
Otakar Brousek st., Věra Chytilová, Peter O'Toole, Věra Tichánková, Paul Walker
A to nevypadá na zprávy, že si prdne kdejakej herec.
Otakar Brousek, ale kdy? Až potom co jim lidi napsali.
14.3.2014, 15.3.2014 jsem tam psal a ještě po pár dnech ani zmínka.
14.3.2014, 15.3.2014 jsem tam psal a ještě po pár dnech ani zmínka.
RETROFILM
Na tom snad na takovém komunitním webu není nic překvapivého. Ale kdo chce psa bít...
Jeden z nejslýchanějších hlasů mého dětství. Jeden z nejsympatičtějších a nejlegračnějších hlasů. MIstře, budete nám chybět. 

TOP (současní) dabéři: Lukáš Hlavica, Petr Lněnička, Martin Stránský, Jaromír Meduna, Jiří Dvořák, David Novotný
TOP (současné) dabérky: Tereza Bebarová, Tatiana Dyková, Tereza Císařová, Jitka Moučková, Pavla Beretová, Helena Dvořáková
TOP (současné) dabérky: Tereza Bebarová, Tatiana Dyková, Tereza Císařová, Jitka Moučková, Pavla Beretová, Helena Dvořáková
Hvězdy 1 republiky: Vlasta Burian, Oldřich Nový, Nataša Gollová, Adina Mandlová, Hugo Haas
Hvězdy České republiky 21 století: Rychtář, Jonák, Erbová a další celebrity nebo spíš odpad.
Hvězdy České republiky 21 století: Rychtář, Jonák, Erbová a další celebrity nebo spíš odpad.
RETROFILM
Na aktuálně.cz dnes článek o smrti Jiřího Brudera. Jsou tam sice chyby, ale aspoň něco.
18.05.2008 – 07.05.2015
Odpočívejte v pokoji mistře, nejenom Váš hlas nezapomene!