Hvězdná brána: Atlantida / Stargate: Atlantis
Moderátor: Michaela_
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hvězdná brána: Atlantida / Stargate: Atlantis
AXN sci-fi. Pro některé bohužel. Pokud vím, stanici má v nabídce pouze O2 TV.
tak jako dobry vazne.ja se na to tesim jak malej a pak zjistim ze to davaj na AXN ktery nemam a asi nikdy myt nebuduJoe Black píše:AXN sci-fi. Pro některé bohužel. Pokud vím, stanici má v nabídce pouze O2 TV.
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
No každopádně to nejspíš později budou dávat i na obyčejném AXN. 

U nas to ma UPC takyJoe Black píše:AXN sci-fi. Pro některé bohužel. Pokud vím, stanici má v nabídce pouze O2 TV.

- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Kde je u vás?
Tak jsem zvedav na patek, snad to dobre dopadne 

- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Tak abych se svěřil se svými prvními dojmy. Dabing mě překvapil. Mile. Vcelku si snad není na co stěžovat. Moje TOP 3: Dagmar Čárová (samozřejmě), David Švehlík a Martina Randová. Volba neoposlouchaných hlasů byla dobrá...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě také dabing překvapil a to víc než mile.
Sice tam byli malinké drobnosti v překladu, které trochu zatahali za uši (solární soustava, MALP,DHD), ale nic markantního. U "Vrejtů" mi chvíly trvalo si zvyknout - těšil jsem se na Přízraky, ale teď už s tím nic nezmůžu. Možná, že to tak bude i lepší. Uvidíme. Jinak byl překlad skvělý. (bod nahoru za bazmek
)
Obsazení se taky povedlo. Neoposlouchané hlasy jsou významné plus. Mluvím hlavně o Johnovi, kterého dabuje David Švehlík, myslím, že až se s tou rolí více sžije, tak to bude jen lepší.
Martina Randová mě taky překvapila, nabídne takovou jinou Teylu, možná i lepší. Uvidíme dál.
Dagmar Čárová - tak tady není co řešit. Je to profesionálka, o tom není pochyb. LIz vystihne, tak jako v manželku Tighe v BSG.
Jan Vlasák na Sumnera byla asi nejtrefnější volba, stejně jako Libor Hruška na Rodneyho.
První díl mě přesvědčil, takže se s dabingem podívám i na ty další.
Osobně dávám tomuto dabingu zatím nadprůměrných 8,5/10

Obsazení se taky povedlo. Neoposlouchané hlasy jsou významné plus. Mluvím hlavně o Johnovi, kterého dabuje David Švehlík, myslím, že až se s tou rolí více sžije, tak to bude jen lepší.
Martina Randová mě taky překvapila, nabídne takovou jinou Teylu, možná i lepší. Uvidíme dál.
Dagmar Čárová - tak tady není co řešit. Je to profesionálka, o tom není pochyb. LIz vystihne, tak jako v manželku Tighe v BSG.
Jan Vlasák na Sumnera byla asi nejtrefnější volba, stejně jako Libor Hruška na Rodneyho.
První díl mě přesvědčil, takže se s dabingem podívám i na ty další.

Osobně dávám tomuto dabingu zatím nadprůměrných 8,5/10
Tak jsem zkouknul celý Rising...
Hlasy se povedly pěkně. Hlavně Sumner a i Sheppard jsou podle mě skvělí.
A už mě tolik nebijí ty dva podobné hlasy Hrušků:)
Všemi fandy očekávaná scéna prvního průletu Jumperu skrz bránu byla ovšem naprosté fiasko.
TOHLE paní Hronová určitě nepřeložila. IMHO velké zklamání a doufám ,že jich do budoucna bude co nejméně.
Hlasy se povedly pěkně. Hlavně Sumner a i Sheppard jsou podle mě skvělí.
A už mě tolik nebijí ty dva podobné hlasy Hrušků:)
Všemi fandy očekávaná scéna prvního průletu Jumperu skrz bránu byla ovšem naprosté fiasko.
TOHLE paní Hronová určitě nepřeložila. IMHO velké zklamání a doufám ,že jich do budoucna bude co nejméně.
Seriálový maniak.
Moji top dabéři: Ladislav Mrkvička, Bohdan Tůma, Ivana Andrlová, Vladislav Beneš.
Ani milion příspěvků na DF tě neudělá awesome, když se chováš jako pako.
Moji top dabéři: Ladislav Mrkvička, Bohdan Tůma, Ivana Andrlová, Vladislav Beneš.
Ani milion příspěvků na DF tě neudělá awesome, když se chováš jako pako.