American Horror Story / American Horror Story

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

William

Re: American Horror Story / American Horror Story

Nový příspěvek od William »

xyz2211 píše: 11 kvě 2024 16:31 Momentálně z Disney+ podpory přišlo toto : Mohu vám potvrdit, že série American Horror Story je nyní naplánována na zahájení procesu předabování do češtiny a dalších možných dostupných jazyků na poslední trimestr tohoto kalendářního roku. Možné spuštění/dostupné od října do prosince tohoto roku.

(Yep I can confirm you that American Horror Story series is now schedule to start Dub process to Czech and other possible available languages for the last trimester of this calendar year. Possible to be launched/available between October-December of the present year.)
Tak tady tohle je velice zajímavá informace. Jsem tedy zvědavý na podzim. 8.série je co se dabingu týče největší oříšek, aby režisér(ka) vrátil(a) všechny hlasy tak, jak bychom si všichni přáli. Zároveň skomírající a upadající Prima Cool už to asi nikdy nenadabuje. Asi by bylo lepší dodabovat starší série, protože ty nejnovější jsou nekoukatelný odpad, co by už neměl nést název AHS.
danosan1

Nový příspěvek od danosan1 »

Nevíte, jak je to s tou 9. sérií? Je už na Disney+ konečně celá řada s dabingem, nebo stále jen první díl?
xyz2211

Nový příspěvek od xyz2211 »

9 Série má bohužel stále jen 1 díl v dabingu
filip
Globální moderátor

Nový příspěvek od filip »

Nástřel k osmé sérii. Disney+ si suší víc dabingů, vím, že se dělalo i American Crime Story nějaká další řada, ale proč to suší, to tedy nevím.

8.SÉRIE:
V českém znění: Vojtěch Rohlíček - Evan Peters (Malcolm Gallant / James Patrick March / Tate Langdon / Jeff Pfister), Radka Přibyslavská - Sarah Paulson (Wilhemina Venable / Cordelia Goode / Billie Dean Howard), Zuzana Hykyšová - Adina Porter (Dinah Stevens), Anna Brousková - Billie Lourd (Mallory), Jana Zenáhlíková - Leslie Grossman (Coco St. Pierre Vanderbilt), Vojtěch Hájek - Cody Fern (Michael Langdon), Terezie Taberyová - Emma Roberts (Madison Montgomery), Naďa Konvalinková - Kathy Bates (Miriam Mead / Delphine LaLaurie)

Dále v českém znění: Marcela Nohýnková - Frances Conroy (Myrtle Snow / Moira O'Hara), Jaroslava Brousková - Joan Collins (Evie Gallant / Bubbles McGee), Hana Ševčíková - Erika Ervin (Fist), Marika Šoposká - Taissa Farmiga (Zoe Benson), Adéla Pristášová - Gabourey Sidibe (Queenie), Zdeněk Hruška - Cheyenne Jackson (John Henry Moore), Antonie Talacková - Lily Rabe (Misty Day), Eliška Balzerová - Jessica Lange (Constance Langdon), Ondřej Brousek - Dylan McDermott (Ben Hermon), René Slováčková, Filip Švarc, Ondřej Havel, Štěpánka Fingerhutová, Pavel Dytrt, Tomáš Borůvka, Zdeněk Podhůrský, Petra Špindlerová, Rudolf Kubík, Linda Křišťálová, Eliška Nezvalová a další

2022
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Mark LS
Moderátor

Nový příspěvek od Mark LS »

Tak to je skvělé, vůbec nechápu, proč Disney+ 8.sérii s dabingem už dávno nezveřejnilo, ještě navíc, když dabing se evidentně tak povedl. :-: :-: :-:
fabec122

Nový příspěvek od fabec122 »

filip píše: 05 lis 2024 17:15 Nástřel k osmé sérii. Disney+ si suší víc dabingů, vím, že se dělalo i American Crime Story nějaká další řada, ale proč to suší, to tedy nevím.

Na to jsem se ptal už opakovaně přímo u Crime Story. Už několik let jim tam visí dabing na třetí řadu, který v "V českém znění" propálila Ludmila Molínová.
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

Proč nevyšla Valérie Zawadská? :-?
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
lichometnik

Nový příspěvek od lichometnik »

Po dlouhé době nový příspěvek, který mě potěšil. Obsazení 8. řady předčilo mé očekávání. Je vidět, že se tvůrci snažili všem dodržet jejich spjaté herce. U všech to hold někdy nevyjde. Ten seriál mám moc rád, pan Žďánský nasadil laťku hodně vysoko a už to, že se vrací Eliška Balzerová, Naďa Konvalinková a Marcela Nohýnková mě moc těší. Prosím, vím, že by se to obcházet nemělo, ale neví někdo, v jaké jazykové mutaci Disney+ je tento dabing dostupný? 2 roky ho z nepochopitelných důvodů někde suší. Nebo jste k obsazení přišli pouze papírově od tvůrců? Děkuji.
danosan1

Nový příspěvek od danosan1 »

Tak tohle mě opravdu překvapilo. Celou dobu jsem se těšil, že třeba letos se 8. řada konečně nadabuje a ejhle, dabing už 2 roky existuje. Ale opravdu nechápu, proč ho Disney+ ještě nezveřejnil, totéž platí u dabingu většiny dílů 9. řady. Buď v tom mají pěkný bordel, nebo za tím stojí něco jiného, těžko říct. Každopádně by mě zajímalo, kdy ho konečně bude možné slyšet, protože vzhledem k obsazení musel dopadnout fenomenálně. Taky jsem zvědav, kdo nadaboval třeba Connie Britton či Angelu Bassett.
mirajenik

Nový příspěvek od mirajenik »

Myslíte že kdyby se Disney plus kontaktovalo, že ty dabingy zveřejní (třeba o tom ani neví)? Kdo to má vůbec na starosti - nějaký český distributor nebo si to šéfují v USA? Protože takto to nelze dělat, aby byla k dispozici v české verzi maďarština, japonština, 2 verze španělštiny atd., ale česká ne, když už je 2 roky vyrobená... člověk ani neví na koho se obrátit
Odpovědět

Zpět na „Seriály“