Rychlý jako blesk / Rapid Fire

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Papo

Re: Rychlý jako blesk / Rapid Fire

Nový příspěvek od Papo »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB

1. DABING: VHS

V českém znění: Jana Boušková - Brigitta Stenberg (Rosalyn) + Diana Castle (policistka v uličce před galerii) + Kate Hodge (Karla Withersová) + C'Esca Lawrence (Lisa Stuartová), Marcel Vašinka - Tzi Ma (Kinman Tau) + Francois Chau (Farris) + Jeff McCarthy (agent Anderson) + Cedric Young (uniformovaný policista v Chicagu) + Chen Baoer Paul (pracovník prádelny), Michal Pavlata - Tony Longo (Brunner Gazzi) + Richard Schiff (učitel umění) + Michael Paul Chan (Carl Chang) + Maurice Chasse (poskok) + Basil Wallace (agent Wesley) + John Vickery (detektiv) + Roy Abramsohn (agent Klein) + Steve Pickering (policajt v dodávce) + Ronald William Laurence (bachař) + Donald Li (vysoký strážce) + Marvin Elkins (hasič) + Peter Russell (řidič sanitky) + (titulky), Pavel Trávníček - Powers Boothe (Mace Ryan) + Steve Pickering (policajt v dodávce), Zdeněk Podhůrský - Nick Mancuso (Antonio Serrano) + Dustin Nguyen (Paul Yang) + Walter Addison (detektiv) + Quentin O'Brien (agent Daniels), Jaroslav Kaňkovský - Michael Chong (John Lo) + Raymond J. Barry (agent Stuart), Zdeněk Hruška - Brandon Lee (Jake Lo)

Zvuk: Lubomír Zajíc
Produkce: Zdena Sirotková
Překlad: Gina Dolejšová
Režie: Vladimír Drha
Vyrobilo: AB Barrandov Dabing - 1993

2. DABING: Nova

V českém znění: Zdeněk Dolanský - Tony Longo (Brunner Gazzi), Zdeněk Mahdal - Nick Mancuso (Antonio Serrano), Martin Zounar - Brandon Lee (Jake Lo), Petr Pospíchal - Raymond J. Barry (agent Stuart), Stanislava Jachnická - Kate Hodge (Karla Withersová), Pavel Rímský - Powers Boothe (Mace Ryan), Martin Velda - Tzi Ma (Kinman Tau), Filip Jančík - Dustin Nguyen (Paul Yang), Václav Mareš - Michael Chong (John Lo) + Walter Addison (detektiv), Dana Sedláková - Brigitta Stenberg (Rosalyn), Radovan Vaculík - Michael Paul Chan (Carl Chang), Martin Kolár - Basil Wallace (agent Wesley), Antonín Navrátil - Quentin O'Brien (agent Daniels), Jiří Čapka - Francois Chau (Farris), Pavel Šrom - Jeff McCarthy (agent Anderson), Zdeněk Vencl - Chen Baoer Paul (pracovník prádelny), Bohdan Tůma - John Vickery (detektiv) + Roy Abramsohn (agent Klein) + Steve Pickering (policajt v dodávce) + Ronald William Laurence (bachař) + Donald Li (vysoký strážce) + Marvin Elkins (hasič) + Peter Russell (řidič sanitky), Vladimír Kudla - Maurice Chasse (poskok) + Cedric Young (uniformovaný policista v Chicagu), Václav Legner - Richard Schiff (učitel umění), Daniela Bartáková - Diana Castle (policistka v uličce před galerii) + C'Esca Lawrence (Lisa Stuartová); Václav Knop (titulky)

Překlad: Radan Schořálek
Zvuk: Petr Posolda
Produkce: Mirka Rychlá
Úprava a režie: Václav Knop
Připravila: Nova
Vyrobila: ČNTS, spol. s r.o. - 1998

3. DABING: Prima

V českém znění: Michal Holán - Brandon Lee (Jake Lo), Jan Šťastný - Richard Schiff (učitel umění) + Powers Boothe (Mace Ryan), Jitka Moučková - Kate Hodge (Karla Withersová) + Diana Castle (policistka v uličce před galerii) + C'Esca Lawrence (Lisa Stuartová), Miloš Vávra - Nick Mancuso (Antonio Serrano), Jakub Saic - Tzi Ma (Kinman Tau), Pavel Šrom - Tony Longo (Brunner Gazzi), Jan Maxián - Dustin Nguyen (Paul Yang) + Roy Abramsohn (agent Klein), Jitka Ježková - Brigitta Stenberg (Rosalyn), Tomáš Juřička - Michael Paul Chan (Carl Chang) + Maurice Chasse (poskok) + Walter Addison (detektiv) + Francois Chau (Farris) + Michael Chong (John Lo) + Donald Li (vysoký strážce), Marek Libert - John Vickery (detektiv) + Jeff McCarthy (agent Anderson) + Steve Pickering (policajt v dodávce), Filip Švarc - Basil Wallace (agent Wesley) + Cedric Young (uniformovaný policista v Chicagu); Bedřich Šetena - Raymond J. Barry (agent Stuart) + (titulky), Petr Burian - Quentin O'Brien (agent Daniels) + Ronald William Laurence (bachař) + Marvin Elkins (hasič) + Peter Russell (řidič sanitky) a další

Překlad: Tomáš Studený
Zvuk: Richard Tomíček
Produkce: Markéta Stegbauerová
Vedoucí výroby: Jana Janoušková
Vedoucí dramaturg: Lucie Donátová
Šéfproducent: Jaroslav Richtr
Dialogy a režie: Tomáš Tintěra
Vyrobila: FTV Prima, spol. s r.o. ve studiu S Pro Alfa CZ a.s. - 2009
Naposledy upravil(a) Papo dne 06 dub 2025 20:13, celkem upraveno 1 x.
ReDabér
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od ReDabér »

Duplicitní (byť lépe doplněné) téma :arrow: https://dabingforum.cz/viewtopic.php?p= ... nce#p61989.
Papo

Nový příspěvek od Papo »

Jak duplicitné? Veď som doplnil kompletne všetkých dabujúcich + pridal lepší plagát. :-? Keď sa vlákno aktualizuje, môže sa to zmazať. :shock:
ReDabér
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od ReDabér »

Vím a uznávám, ale toto téma je původně Tmavého Cyklisty... Je potřeba se případně domluvit s ním o přenechání.
Papo

Nový příspěvek od Papo »

Ja som to nemyslel v zlom, ja som tým chcel len povedať, že som kompletne prehľadne vypracoval vlákno + pridal väčší a peknejší plagát. Nechcel som, aby to vyzeralo, že robím duplicitné vlákno, len som chcel, aby to vyzeralo prehľadnejšie. Ja to tak vždy robím, keď dopĺňam info do vlákien. Kľudne, po doplnení informácií do hlavného vlákna, sa môže môj príspevok zmazať, teda ak to kolega TmavýCyklista aktualizuje. Samozrejme, vlákno mu môže kľudne naďalej zostať, netreba mi ho predávať, pokiaľ v ňom budú aktualizované všetky informácie, ktoré som poskytol. :) ;)
Odpovědět

Zpět na „Filmy“