Percy Jackson a Olympané / Percy Jackson and the Olympians
Moderátor: Michaela_
Re: Percy Jackson a Olympané / Percy Jackson and the Olympians
Myslím si, že dabing je celkem povedený, i když pár věcí se mi na něm nelíbilo. Nesouhlasím s tím, že by Daniel Gabriel na Percyho zněl moc mladě, myslím si, že zní akorát, zato Walker Scobell zní v originále až příliš staře na 12leté dítě, takže si myslím, že tuto věc dabing vylepšil. Moc mi nesedl do role Poseidóna Michal Holán, představoval bych si někoho s hlubším hlasem. Karolína Křišťálová se hodila do role Annabeth a Josef Fečo jako Grover byl také skvělý. Moc se mi líbil i Zdeněk Maryška, Roman Štabrňák a Matěj Převrátil, do svých rolí se moc hodili. Jsem zvědavý jestli na Diovi zůstane Petr Gelnar do dalších sérií, protože se změnil jeho herec. Také jsem si všiml, že některé překlady nebyly stejné jako v knize, ale možná to bylo kvůli synchronu. Všiml jsem si i chyby v dabingu, kdy Percy jednou řekl místo Cheirón Chairón.
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Jan Šťastný, Sára Nygrýnová, Miloslav Mejzlík, Petr Lněnička, Bohumil Švarc ml., Jiří Plachý, Jiří Klem, Barbora Šedivá, Anežka Saicová, Robert Hájek, Kateřina Winterová, René Slováčková