Ahsoka / Ahsoka

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

andy

Re: Ahsoka / Ahsoka

Nový příspěvek od andy »

Jsem strašně rád, že zachovali obsazení dabingu z Rebels u Sabine, Ezry, Hery a dokonce i u staronového guvernéra Lothalu Rydera Azadi. :-:
Díky Disneymu 🙏 I když jsem hlasy Sabine a Hery hned nepoznal. :lol:
Obrázek
BigCake

Nový příspěvek od BigCake »

Škoda, že Anakina nedabuje Švarc.
Darth Vader

Nový příspěvek od Darth Vader »

Hahahaha, znovu mi tvůrci dali důvod, proč na tento seriál nekoukat s dabingem.
Ne každý nový dabing je špatný.
Grizzli5690
Moderátor

Nový příspěvek od Grizzli5690 »

Možná neměl čas. Jen tak to asi nebylo.
BlueShadow24Cz

Nový příspěvek od BlueShadow24Cz »

Když už neměl dabér čas ten původní, tak proč neobsadili Petra Ryšavého, kterého už obsadili jednou ve Star Wars, zněl dost podobně, že by jsem si ho skoro spletl s ním? :-?
Darth Vader

Protože přece dává smysl obsadit někoho úplně jiného, aby si divák musel zvykat zase znovu. Klasika, toto už mě ani nepřekvapuje.
Darth Vader

Prosím, ať mluví Miroslav Etzler Dartha Vadera. Doufám, že toto úžasné spojení uslyšíme znovu (ironie, samozřejmě). Jan Šťastný jako klony je rozhodně super pro fanoušky Clone Wars, ale vzniká tím další zmatek, který teda mně osobně nevadí. Ale toho Marka Lamboru opravdu nepřekousnu. Za mě je Hayden a i celý jeho Anakin prostě Bob Švarc, který ho dle mého mluvil skvěle.
xXx Star

Nový příspěvek od xXx Star »

Mě zaráží, že mladou Ahsoku nedabuje Sára Nygrýnová nebo Anežka Pohorská. I Kateřina Winterová by byla na mladou Ahsoku lepší volba než nová dabérka, která se na ni podle mě nehodí. Co se týče Anakina, tak na něj by se víc hodil Petr Ryšavý, když už Bohumil Švarc ml. asi neměl čas. Marek Lambora ho dabuje divně, jako kdyby mluvil monotónně. Jinak zatím, kromě těchto dvou negativ je to skvělý dabing.
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Anežka Saicová, Jan Šťastný, Petr Lněnička, Barbora Šedivá, René Slováčková, Miloslav Mejzlík, Jiří Plachý, Sára Nygrýnová, Kateřina Winterová, Jiří Klem, Bohumil Švarc ml., Terezie Taberyová, Robert Hájek
Lukas-Nov

Nový příspěvek od Lukas-Nov »

Bezmála padesátiletá dabérka by byla na cca dvanáctiletou holku lepší volba než Karolína Křišťálová? :shock: Tak to si s prominutím rozhodně nemyslím. Absence Sáry Nygrýnové hodně zamrzí, ale tipnul bych, že když dodrželi z animáků, co se dalo, nejspíš prostě neměla přes dovolené čas. Karolína odvedla dobrou práci. A ani s Anakinem nesouhlasím, za mě byl Marek Lambora mnohem lépe znějící náhrada za Švarce ml. než Petr Rišavý. Ač chápu, že zrovna tohle bude dost subjektivní.

Ale souhlasím, že jde o celkem povedený dabing, kde je vidět, že se pokoušeli dodržovat, co dodržet šlo a to se cení. Zvyknout si na hrané verze Sabine a Hery mi díky tomu trvalo pár minut. Možná jsem si hodně zvykal na nesklonnou "Sabin". Když holt vidíte Povstalce třikrát, čtyřikrát v dabingu, kde to byla Sabina, zvyká se na novou výslovnost trochu těžko. Ač je samozřejmě správnější. Ale zvyk je občas holt železná košile.
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

Lukas-Nov píše: 13 zář 2023 17:57 Bezmála padesátiletá dabérka by byla na cca dvanáctiletou holku lepší volba než Karolína Křišťálová? :shock:.
:D :D To by bylo terno
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Seriály“