Patty Hewes: Nebezpečná advokátka / Damages

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

podzimator

Re: Damages - Pavučina moci / Damages

Nový příspěvek od podzimator »

v O2TV je v epg taky Damages - pavučina moci. Mě jenom zarazilo že ten název je bez -ová: jenom Patty Hewes
らりるれろ
mrzeero

Nový příspěvek od mrzeero »

Prosim vás,zakažte Jitce Moučkové dabování!!!!!!.....ten její unuděnej hlas se vážně nedá poslouchat :evil:
anderson

Nový příspěvek od anderson »

Petr Novak píše:Myslím že v tom názvu nemá jasno ani samo AXN, protože název Patty Hewesová - Nebezpečná advokátka mají ve svých upoutávkách, ale v EPG je pořád Damages - Pavučina moci (alespoň v digitální kabelovce UPC, nevím jak v jiných platformách).
Myslim, ze v tom nazve je jasno kazdemu kto to videl v dabingu: Patty Hewesová: Nebezpečná advokátka

Tak to prosim opravte. :-) To co je v nejakych trapnych uputavkach akceptuju len uzivatelia CSFD a potom siria bludy.
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Joe Black »

anderson píše:
Petr Novak píše:Myslím že v tom názvu nemá jasno ani samo AXN, protože název Patty Hewesová - Nebezpečná advokátka mají ve svých upoutávkách, ale v EPG je pořád Damages - Pavučina moci (alespoň v digitální kabelovce UPC, nevím jak v jiných platformách).
Myslim, ze v tom nazve je jasno kazdemu kto to videl v dabingu: Patty Hewesová: Nebezpečná advokátka

Tak to prosim opravte. :-) To co je v nejakych trapnych uputavkach akceptuju len uzivatelia CSFD a potom siria bludy.
Já si stojím za Pavučinou moci. Už nejdnou jsme se setkali s rozdílnými názvy stených seriálů vysílaných na různých stanicích. Např. CSI New York (AXN) vs. Kriminálka New York (Nova) a mnoho dalších.
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

mrzeero píše:Prosim vás,zakažte Jitce Moučkové dabování!!!!!!.....ten její unuděnej hlas se vážně nedá poslouchat :evil:
Musím s tebou NESOUHLASIT. Jitku v dabingu zbožňuju a její hlas mám moc rád.
anderson

Nový příspěvek od anderson »

Joe Black píše:
anderson píše:

Já si stojím za Pavučinou moci. Už nejdnou jsme se setkali s rozdílnými názvy stených seriálů vysílaných na různých stanicích. Např. CSI New York (AXN) vs. Kriminálka New York (Nova) a mnoho dalších.
Človeče stat si za tym mozes kolko chces, ale dabing vyrobila NOVA, pozeram to na AXN s ich dabingom a nazov uvadzaju taky ako som napisal: Patty Hewes ....

Niekedy nazov pozmenia ako pri tom CSI:NY, ale toto NIE JE ten prípad.
Slipio

Nový příspěvek od Slipio »

Joe Black píše:Musím s tebou NESOUHLASIT. Jitku v dabingu zbožňuju a její hlas mám moc rád.
Připojuji se k Joeovi, Jitka není nudná, je dobrá. Sice je ji někdy moc často slyšet, ale to nevadí :D
Nobody

Nový příspěvek od Nobody »

Slipio píše:
Joe Black píše:Musím s tebou NESOUHLASIT. Jitku v dabingu zbožňuju a její hlas mám moc rád.
Připojuji se k Joeovi, Jitka není nudná, je dobrá. Sice je ji někdy moc často slyšet, ale to nevadí :D
Pán se tu zaregistroval, aby napsal jen tento příspěvek? Hmm... :-?
ReDabér
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od ReDabér »

No jsme trochu OT, ale já mám také pocit, že je přemoučkováno. Jitčin hlas mi přijde moc monotónní. Třeba v hlasování o dvorního dabéra jsem ji nikdy nedal hlas....nějak mi k žádné herečce nesedí. To ale nic nemění na tom, že ji považuju za profesionálku ve svém oboru.
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Re: Damages - Pavučina moci / Patty Hewes: Nebezpečná ...

Tak poněvadž originální název Damages je zahrnut v první části názvu, dovolil jsem is pro uspokojení některých uživatelů druhý název přiřadit za současný. OK? ;-)
Odpovědět

Zpět na „Seriály“