Super Drbna / Gossip Girl
Moderátor: Michaela_
Re: Super Drbna / Gossip Girl
Nedabuje toho bratra Sereny Jan Rimbala?
každopádně je to absolutně nehodící se hlasoberon píše:Nedabuje toho bratra Sereny Jan Rimbala?
Asi to bude tím , že jsem hlas Blair v originále slyšela jenom jednou, ale mě se hlas Vondráčkové na Blair hodně líbí a prostě mi k ní sedí.
přidáno info k 2. sérii
viděla jsem to sice jen jednou, ale Lucie Vondráčková jako Leighton Meester (Blair Waldorfová) se mi líbila, naopak Jan Rimbala jako Connor Paolo (Eric van der Woodsen) mě dost slušně tahal za uši, nedalo se to moc poslouchat, příliš dětský holčičí hlas, kdybych to jen poslouchala, myslela bych si, že je v tv náká holka 

1. série
Klára Šumanová - Nicole Fiscella (Isabel Coatesová), Anežka Pohorská - Nan Zhang (Kati Farkasová), Ludvík Král
Dialogy: Jana Mařasová
Klára Šumanová - Nicole Fiscella (Isabel Coatesová), Anežka Pohorská - Nan Zhang (Kati Farkasová), Ludvík Král
Dialogy: Jana Mařasová
Co má proboha Prima s tím přeobsazováním Elsnerové ve svých seriálech? Nejdřív ji přeobsadili v Chirurzích, teď i v Super Drbně, co to má jako být? 

A kým jí proboha nahradili?
Annou Remkovou a vůbec se mi to nezamlouvá.oberon píše:A kým jí proboha nahradili?
Jen předávám info, že v jednom z budoucích dílů se objeví Brian Jacob Smith ze Stargate Universe... kdy u nás tento díl bude vysílán netuším, ale snad se dodrží obsazení jako u SGU.
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.