Aquaman / Aquaman
Moderátor: ReDabér
Re: Aquaman
Jenže ono to za pár let opravdu může znít jako kdyby dneska někdo obsadil Jiřího Plachého na Toma Cruise. Ten věk nezastavíš. Za mě osobně měli obsadit třeba Jakuba Saice - a to vycházím z předpokladu, že v LS nebudou obsazovat někoho, kdo nemá pár desítek až stovek dabingových zářezů a že nemají problém s opakováním herců.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
A mě by se tam třeba hodil Lukáš Hlavica, myslím, že hlasově by na něj dost dobře seděl.
Na Momoa Martin Stránský, který ho daboval v SG Atlantis 4 roky a našel si jeho výraz perfektně. Stejně tak Etzler jediná volba na Defoa. Tam mi teda Juřička sedne jen v některých scénách. Poslouchat se ale dalo. K top dabingu to má ale podle mne daleko.
Ne každý první dabing je ten nejlepší.
Smažte už konečně toho Kubíka. Toho krále jistě nemluví.
Re: Aquaman / Aquaman
Rudolf Kubík ve filmu dabuje, ale rozhodně nedabuje krále Ricoa, takže by se ta identifikace měla smazat.
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.
- Tomáš G. Masaryk
- Tomáš G. Masaryk
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Nebyla by někde ukázka toho krále?
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
To je teda hodně zajímavý. Rozhodně to není nyní uvedenej Petr Hrach a ani to nejsou Martin Svejštil nebo Tomáš Hospodský. Naopak mi to zní jako hodně, hodně divně upravenej Ladislav Novák.