Když já koukám na ta dosavadní přeobsazení, tak mi naopak připadá, že se ve Virtualu snaží zajistit kvalitní dabingy dopředu, protože Vision mezi superhrdiny nejspíš ještě pobude, doufejme že i War Machine a Iron Man bude určitě ještě ve třetích Avengers. Doposud se většina přeobsazení týká postav, které nás budou provázet do budoucna (a které většinou neprošly castingem). Aleš Procházka se na Iron Mana hodí mnohem líp než Radovan Vaculík, Jan Čenský na Rhodeyho taky, Radka Valentu jsem ještě neslyšel, ale když jsem tak poslouchal (schválně jsem si dneska pouštěl vybrané pasáže z Age of Ultron) chlapecký hlas Filipa Švarce na Visiona, tak mi to rvalo uši jak před lety v kině, tak dneska. Vím že je to na pytel, když už zase předabovávají postavu, ale jak už jsem říkal, dokud Filip Švarc daboval Jarvise, tak to bylo v pohodě a rozhodně byl dost dobrý, ale u Visiona už to působí nepřirozeně.
Jinak bych se dalších stávajících dabérů nebál, protože třeba Michal Holán už má u Avengers pod Virtualem třetí zářez, Libor Bouček taktéž, Jitka Moučková a Pavel Tesař už budou taky za vodou a jak to bude s dalšími (Jan Maxián, Pavel Šrom, Lumír Olšovský, Jiří Plachý/Petr Pelzer), to se dozvíme až víc jak za rok. Tak neztrácejme víru v zázrak, protože jak Jan Maxián, tak Pavel Šrom vypadali na papíře jako minimálně nelogická volba, ale nakonec jsou ve svých rolích oba vynikající.