Domek z Karet / House of Cards
Moderátor: Michaela_
- Fifa.21
- Poznámka: Filip.Danilov@email.cz
Re: Domek z Karet / House of Cards
Tak na 90% stejný dabing https://www.youtube.com/watch?v=9wZxQWZoZK0
Mně přišlo že v těch ukázkách mluví Spaceyho Otakar Brousek.
taky mi to přijde jako pan Brousek
sedne mi tam lepe než pan Bareš
sedne mi tam lepe než pan Bareš
V téhle ukázce to je Igor Bareš + Petr Gelnar na Alim...
Otakar Brousek Kevina Spaceyho mluví v nové reklamě na Renault a zní to fakt dobře. Tady je to ale opravdu Igor Bareš z dabingu pro axn.
Ne každý první dabing je ten nejlepší.
Soudě dle ukázky, seriál poběží na ČT pod názvem "Dům z karet"...
Opravdu nechápu, proč ČT tento seriál nenechala předabovat. Je tu opravdu někdo, kdo ví, jaký má Kevin Spacey hlas v originále a líbí se mu při tom projev Igora Bareše? Pochybuju...
Já jsem naopak rád, že to použijí. Je to jeden z nejkvalitnějších dabingů pana Holečka, i on sám je z rád, že jeho dabing bude použit. Spíše mě zajímá dabing dalších sérií.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Ja souhlasim s Eleanor měli to předabovat ale určitě dam tomu dabingu šanci protože až na Kevina Spaceyho ostatni role vypadaji slusně
Vy to tady kritizujete, ale dost by mě zajímalo, jestli to někdo z vás vůbec viděl!? Kdyby to vyráběli na Čt, tak by nejspíš hlavní roli daboval někdo, kdo Spaceyho nikdy nemluvil. Navíc Spacey je v té roli maximálně slizký, podle mě se tam třeba pan Bousek vůbec nehodí, ten je typově někde jinde. To mi přijde Igor Bareš lepší volba.
Asi bych si tam dokázal představit Aleše Procházku, ale nejlepší by bylo udělat velký casting. Ovšem v čt obsazuje pouze režisér a nikdo mu do toho nemluví, takové věci se tam nedělají.
Já si myslím, že Ivan Holeček v rámci možností asi vybral nejlépe bez mpg, jak mohl. Navíc je to sám politik, tak rozumí tomu prostředí a ohlídá tam nesmysly. Myslím že je lepší, že nechali tento dabing, i když to dost možná bylo z kapacitních důvodů.
Asi bych si tam dokázal představit Aleše Procházku, ale nejlepší by bylo udělat velký casting. Ovšem v čt obsazuje pouze režisér a nikdo mu do toho nemluví, takové věci se tam nedělají.
Já si myslím, že Ivan Holeček v rámci možností asi vybral nejlépe bez mpg, jak mohl. Navíc je to sám politik, tak rozumí tomu prostředí a ohlídá tam nesmysly. Myslím že je lepší, že nechali tento dabing, i když to dost možná bylo z kapacitních důvodů.