Soudce / The Judge

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

DAN K.
Kontaktovat uživatele:

Re: Soudce / The Judge

Nový příspěvek od DAN K. »

také bych volil pana Vlasáka a dost možná byl i osloven a nemohl. Jinak se ale jedná o hlavní roli ve velmi upovídaném 2 a půl hodinovém filmu a ujišťuji vás, že žádný osmdesátiletý dabér už by to dnes nebyl schopen namluvit. Pan vlasák je asi nejstarší možná volba. Já si těch starých mistrů velmi vážím, ale bohužel věk je neúprosný a s přibývajícími lety klesá schopnost postřehu a koncentrace, na kterou je dabing velmi náročný. Jiří štěpnička typově sedí, umí se lehce ostaršit, jeho postva je ve filmu plná energie, přes osmdesát bych herci nehádal, fakt si myslím, že to bude dobrý...
Sagres

Nový příspěvek od Sagres »

Tak všechno bych zde skousl, dokonce i F. Jančík se mi hodně líbil, ale pan Štěpnička zněl prostě moc mladě. Je to velmi rušivé, obrazově a zvukově neodpovídající a mně tedy až do uší bijící. :( Když mohou 70 a 80-letí herci ještě hrát, tak proč by nemohli dabovat. Ale je mi jasný, že asi by to za 1-2 hodiny nestihli... V ČR je tedy budeme všechny nahrazovat o 20 let mladšími = u hereček se na to najelo už vlastně dávno. :roll:
Naposledy upravil(a) Sagres dne 03 bře 2015 20:22, celkem upraveno 3 x.
Nejoblíbenější dabérky: Monika Žáková - Simona Vrbická - Lucie Benešová - Sylva Sequensová - Naďa Konvalinková - Jitka Sedláčková - Eva Horká - Zora Bösserlová - Helga Čočková
Zlatý dabing z éry ČST
Stanley Roe

Nový příspěvek od Stanley Roe »

No po shlédnutí filmu se musím krotit, nebyla to špatná volba .. ale hlavně v pár momentech, kdy se hlas pana Štěpničky musel vyjadřovat v rámci postavy záměrně afektovaně, tak tam to vadilo .. protože v těchto momentech, ať už je pan Štěpnička sebelepší dabér, tak v těch chvílích zněl jeho hlas hodně mladě... ;)
Eminem007

Nový příspěvek od Eminem007 »

tak, bohužel se žádný nový dabing nekoná, na Nova odvysílá tento dabing.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“