Dívčí války / Sorority Wars
Moderátor: ReDabér
Re: Dívčí války / Sorority Wars
Se Šárkou Vondrovou se to bude mít v mnoha případech tak, že na ní lidé mají alergii, protože jednu dobu dabovala ve všem , i když jen štěky, málokdy dabuje hlavní role, ale hlavní problém jest, že je zcela nevhodně obsazována, doby, kdy mohla dabovat mladé holčiny a nebo ženské, které jako poupátka vypadají i ve 40, jsou dávno pryč, bohužel i dnes je dabuje, stejný případ jsou Petra Hobzová a A.Kubačáková, furt je na ty mladé budou cpát, přestože mají hlas klasických padesátek. Člověk si z těchto důvodů velmi rychle vypěstuje alergii, aniž by chtěl, aniž by měla něco společného s kvalitou jejich herectví. Já mám jednu dabérku tak moc nerada, dabuje-li ona hlavní roli, na fim se dívat nemůžu a alergie vzbnikla proto, protože dabovala před lety každou herečku, i ty, na které byla úplně mimo. Paní Vondrové jistě nepřidává ani účast na CBS dabinzích. Na CC v tom filmu mi teda přijde mimo, ale pokud jinak dabuje ženy odpovídající jejímu věku, tak s ní problém nemám. Mimochodem viděla jsem ji v seriálu Modrý kód a je to hezká ženská, 50leté tetky s květákem na hlavě by ji její jemnost mohly závidět.
Nevhodné obsazování je jak mor, ti herci za to nemůžou, víme to, ale stejně se vždy zlobíme na ně.

Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák