Dívčí války / Sorority Wars

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Michaela_
Admin

Re: Dívčí války / Sorority Wars

Nový příspěvek od Michaela_ »

Se Šárkou Vondrovou se to bude mít v mnoha případech tak, že na ní lidé mají alergii, protože jednu dobu dabovala ve všem , i když jen štěky, málokdy dabuje hlavní role, ale hlavní problém jest, že je zcela nevhodně obsazována, doby, kdy mohla dabovat mladé holčiny a nebo ženské, které jako poupátka vypadají i ve 40, jsou dávno pryč, bohužel i dnes je dabuje, stejný případ jsou Petra Hobzová a A.Kubačáková, furt je na ty mladé budou cpát, přestože mají hlas klasických padesátek. Člověk si z těchto důvodů velmi rychle vypěstuje alergii, aniž by chtěl, aniž by měla něco společného s kvalitou jejich herectví. Já mám jednu dabérku tak moc nerada, dabuje-li ona hlavní roli, na fim se dívat nemůžu a alergie vzbnikla proto, protože dabovala před lety každou herečku, i ty, na které byla úplně mimo. Paní Vondrové jistě nepřidává ani účast na CBS dabinzích. Na CC v tom filmu mi teda přijde mimo, ale pokud jinak dabuje ženy odpovídající jejímu věku, tak s ní problém nemám. Mimochodem viděla jsem ji v seriálu Modrý kód a je to hezká ženská, 50leté tetky s květákem na hlavě by ji její jemnost mohly závidět. :) Nevhodné obsazování je jak mor, ti herci za to nemůžou, víme to, ale stejně se vždy zlobíme na ně.
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Filmy“