Transformers: Zánik / Transformers: Age of Extinction

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

bernyz
Kontaktovat uživatele:

Re: Transformers: Zánik / Transformers: Age of Extinction

Nový příspěvek od bernyz »

Tak to je celkem síla. Když jsem v kině viděl trailer s Čapkou, tak jsem si řikal, že tohle bude celkem průšvih. Pak se dneska probudím, kouknu na trailer s Holým a beru vše zpět. Svatej Čapka. Holý se na Marka absolutně nehodí a Rozita Erbanová? To jako vážně? Jediný plus tohoto dabingu je zachování Z.Maryšky.

Bohužel když vidím, jak se k té situaci okolo agentury atp. staví studio velikosti LS, tak si nedokážu představit reakci menších studií, dělajících dabingy pro televize. Aby potom kinodabing nevypadal jak redabingy na televizích CBS (Matlock apod.) :cry:
IRONHIDE

Nový příspěvek od IRONHIDE »

v tomto pripade to original jistí
Ištván87

Nový příspěvek od Ištván87 »

Jestli ten film bude stejný jako jeho trailer, tak to bude jedno, jak na to budete koukat. Bude to nekoukatelný tak i tak. Podobně jako trojka, která ovšem měla vynikající trailer a o to větší to pak bylo zklamání.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
kakadu

Nový příspěvek od kakadu »

Takže jsem se na obsazení informoval a je to takto:

Casting na role se dělal začátkem roku (v únoru). V té době nebyl ještě určen režisér českého znění a také neexistoval žádný seznam herců zastupovaných agenturou. Celá následná (současná) situace neměla a ani nemohla mít na výběr herců vliv. Mimochodem, Marek Holý je také zastupován agenturou.

Hlasy z castingu osobně vybíral režisér filmu Michael Bay. Po natočení první verze filmu (točí se jich celkem osm) si dále nechal poslat ukázky dabingu všech 12 hlavních postav a některé role nechal ještě přeobsadit a kompletně přetočit. Myslím, že hádat se s režisérem originální verze filmu ohledně jeho vlastního výběru dabérů české verze by bylo marné. Ovšem pokud na něj někde najdete telefon nebo email, tak mu můžete brnknout nebo písnout a vysvětlit mu, jak to měl správně udělat a koho měl vybrat. Uvidíte sami, co vám řekne.

Myslím, že by bylo vhodné vyřadit tento film z tzv. "Seznamu děl postihnutých "Dabingovou krizí 2014"", jelikož tak tomu objektivně není.
Obelix
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Obelix »

kakadu píše:Myslím, že by bylo vhodné vyřadit tento film z tzv. "Seznamu děl postihnutých "Dabingovou krizí 2014"", jelikož tak tomu objektivně není.
Díky za info. Trochu škodolibě pobavilo, protože aspoň to nelze házet na dabingovou stávku a "chamtivá studia" :D
filip
Globální moderátor

Nový příspěvek od filip »

LS bych rozhodně neřadil mezi chamtivá studia.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Ištván87

Nový příspěvek od Ištván87 »

Tak jsem se konečně podíval na ten druhý trailer s výsledným obsazením a až mi v krku zaskočilo z toho, jak dobře zněl Roman Hájek. Pro mě osobně veliké překvapení.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Obelix
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Obelix »

filip píše:LS bych rozhodně neřadil mezi chamtivá studia.
No právě :)
Simca

Nový příspěvek od Simca »

Otázka za 1000 :D Kdo dabuje Kena Watanabeho? 3. přeživšího autobota? Kdo neví, tak pravděpodobně to je ten Transformeří samuraj.. Doplnil bych to do recenze na mém webu http://www.filmcz.info. Čekám cca do 22:00, jdu koukat na Star Trek 3.
Simca

Nový příspěvek od Simca »

Tak už jsem recenzi napsal: http://www.simca.name/2014/06/transformers-zanik-50/

Můj dotaz z předchozí zprávy platí. Jestli mi někdo odpoví, budu moc rád. Doplním to do recenze.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“