FSBd 1984 (dialogy a režie K.M.Walló). Doplním, bude-li založen film.bloom píše:A kdo ten dabing vyrobil, prosím? Já znám dabing HBO, kde Dustina mluví Jiří Prager.laik píše:Jan Kanyza (Agatha)
Dustin Hoffman
Moderátor: ReDabér
Re: Dustin Hoffman
Aby položek u Jiřího Pragera nebylo tak málo
, přidávám Mám rád Huckabees.

V uplynulém týdnu bylo možné vidět v TV několik filmů s Dustinem Hoffmanem a vždy s jiným dabérem, ke slyšení byli slyšet Václav Postránecký, Jiří Prager i Ondřej Vetchý. Bylo to zajímavé srovnání, ovšem pro mne nikdo nevyšel jako úplný vítěz, všichni tři byli skvělí, výborně vytvořili hlasový ekvivalent herectví DH. 

Antonín Navrátil (Prázdniny)
Tak to je škoda, protože původní dabing z TSJP nebyl vůbec špatný, jedině možná Jaroslav Kaňkovský jako Morgan Freeman byl trochu nezvyklá volba...Prima aspoň mohla znovu obsadit Václava Postráneckého, když ho získali do seriálu Inspektor Frost.jackb píše:na Primě jdou ukázky filmu Smrtící epidemie s Jiřím Pragerem - takže asi nový dabing
Jiří Prager též v dabingu Cinemaxu pro Lennyho.
Jiné:
Jan Šťastný (Příběh o Zoufálkovi)
Jan Šťastný (Příběh o Zoufálkovi)
TOP: O. Brous., F. F., V. Bedr., P. Han., B. Rös., J. Zavř., J. Schán., V. Brab., S. Fiš., P. Pel., V. Post., P. Ol., J. Plachý, B. Šv., V. a M. Dlouhý, L. Mrk., J. Schw., L. Hruš., J. Med., A. Pyš., J. Šť., J. Prag., H. Fried., S. Post., T. Med., K. Špr.
Jiří Prager i ve VHS dabingu filmu Hrdinou proti své vůli.
18.05.2008 – 07.05.2015
Jiné:
Otakar Brousek st. též (Kung Fu Panda slaví svátky)
Otakar Brousek st. též (Kung Fu Panda slaví svátky)
TOP: O. Brous., F. F., V. Bedr., P. Han., B. Rös., J. Zavř., J. Schán., V. Brab., S. Fiš., P. Pel., V. Post., P. Ol., J. Plachý, B. Šv., V. a M. Dlouhý, L. Mrk., J. Schw., L. Hruš., J. Med., A. Pyš., J. Šť., J. Prag., H. Fried., S. Post., T. Med., K. Špr.