Mission: Impossible III
Moderátor: ReDabér
Re: Mission: Impossible III / M:I:III
M:I 3 má skutečně nový dabing Novy s bubníkem, prý kvůli zachování návaznosti když budou vysílat všechny tři díly po sobě.
Tak tady by skutečně mohlo jít o návaznost, ale za boha nepochopím proč předabovali 1 a 2, a obzvlášť 1, kterou s tím prvním dabingem kolikrát vysílali. Ale mám jednu teorii - prachy.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
V ukázce na M:I I je slyšet původní dabing. Netuším jestli ho bude mít i film.
Co se týče předabování M: I III jsem rád. Dabing s Vondrou se mi vůbec nelíbíl. Jedinej dobrej byl Svatopluk Schuller jako ten jeho velitel. A asi nejvíc mě štvalo, že Laurence Fishburneho nedaboval Petr Oliva.
A jenom bych opravil, že Jolana Smyčková dabovala Juliu a Lindsey Farris dabovala Jitka Ježková
Co se týče předabování M: I III jsem rád. Dabing s Vondrou se mi vůbec nelíbíl. Jedinej dobrej byl Svatopluk Schuller jako ten jeho velitel. A asi nejvíc mě štvalo, že Laurence Fishburneho nedaboval Petr Oliva.
A jenom bych opravil, že Jolana Smyčková dabovala Juliu a Lindsey Farris dabovala Jitka Ježková
Poslední dobou je předabovaný snad každý nový film na Nově. Pokud ho vidím nejdřív v TV, pak mě strašně štve, že na DVD je jiný dabing, sice v 5.1, ale jiný a zážitek z filmu je pryč.
Proč by používali starý dabing, když si udělali nový. Mě by spíš zajímalo, jestli si už konečně pořídili širokoúhlé kopie k MI1 a MI2, nebo budou pořád trapit s 4:3. MI3 je premiéra a u těch většinou 16:9 je. Hlavně že v tom mají zprávy...jackb píše:V ukázce na M:I I je slyšet původní dabing. Netuším jestli ho bude mít i film.

Jo, a já budu v bedně koukat na obraz pro číňany:D Někdy si říkám proč je vlastně širokoúhlý obraz, když většina televizí a snad všechny monitory se stále dělají na 4:3. Ale to je úplně jedno, mám jedničku na videokazetě s původním dabingem, pokud to bude ten nováckej, kašlu na to a pustím si to na videu v původním dabingu a bez reklam.
Omlouvam se za mystifikaci. I trojka bude s puvodnim dabingem. Oficiální vyjadreni z Novy: pan Cruise osobně si nepřál, aby se MI předělávala, když už to jeden dabing má. To prosím není vtip, i kdyz to tak vypada:)
Ale, tak zprávy o šíleném předabovávání v České republice se dostaly už i do Hollywoodu?
Zajímalo by mě jestli si pan Cruise nepřál i aby vyhodili nové dabingy dílů 1 a 2, no nemožný to není.
Zajímalo by mě jestli si pan Cruise nepřál i aby vyhodili nové dabingy dílů 1 a 2, no nemožný to není.
Tak přece musí dát souhlas s úpravou svého díla, jakou výroba "přeložené" zvukové stopy jistě je. Teda, jak je vidět tak vlastně nemusí...Budy píše:A proč se do toho pletou z Ameriky?
Naposledy upravil(a) Lukiz dne 09 črc 2010 01:07, celkem upraveno 1 x.