Hawaii 5-0 / Havaj 5-0 / Hawaii Five-0

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

oberon
Senior admin

Re: Hawaii 5-0 / Havaj 5-0 / Hawaii Five-0

Nový příspěvek od oberon »

Ještě bych chtěl říct, že je zajímavý, že na Primě se seriál jmenuje Hawaii 5-0 a na Universal Channelu Havaj 5-0, bylo by možné ten Primácký zahrnout, jako alternativní?
Newmy
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Newmy »

Premiéra je na Primě, takže alternativní byl měl být název Universalu, kde to jede o 4 dny později :D
http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
Furiant
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Furiant »

Jop, souhlas, primácký název by měl být ten hlavní, název Universalu jako alternativní. Stejně to máme i na serialzone, ale tam je to z toho důvodu, že jako hlavní se bere název od televize, která je přístupná většímu počtu diváků - takže tady je jasný, že to je ta Prima. :)

A ano, Universal to sice vysílá o čtyři dny později, ale taky po dvou dílech, takže tam to bude mnohem dřív odvysíláno. :D
Váš seriálový ráj - SerialZone.cz
oberon
Senior admin

Jo, to je ta ukázka :) , ta ženská je tuším Daniela Bartáková. IMHO Michal Dlouhý mi už v ukázce zní dobře, ona se mi ta kombinace líbila už od doby, co jsem jí zaslechl v Transplantační jednotce, oproti němu nemá u mě Filip Švarc šanci :D , z dvojice Pantůček, Hruška se mi taky líbí víc spíš ten Hruška, takže nejspíš už vím, že zůstanu u Primy, nakonec, i když nemám rád u každého seriálu na herce s devíti dabéry obsazení desátého, tak se mi to Primácké obsazení začíná líbit, i když tam mi to tak nějak jistí ten Michal Dlouhý :) ...
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Joe Black »

Potvrzuji Danielu Bartákovou. Špatná volba to není, ale Zlata Adamovská z 24 hodin je holt Zlata Adamovská.
Furiant
Kontaktovat uživatele:

Hodnotím po té první půlce... Michal Dlouhý je parádní! :-: Zdeněk Hruška mi zatím trochu vadí vzhledem k originálnímu hlasu, ale to půjde, nezní to úplně nejhůř, jen jsem prostě zvyklej na originál... Za to Zdeněk Podhůrský je hodně fajn, na China sedí fakt dobřej... jen ta chybka, když se představoval... Chin HON Kelly, ale má to být Chin Ho Kelly. Takže jak jsem z něj měl strach, zatím je to dobrý... Uvidíme, jaká bude za chvilku Jolana Smyčková, ale toho se ani moc nebojím. Takže zatím celkem spokojenost... :) :-:

Libor Bouček - Norman Reedus (Anton Hesse, titulky) - teda pokud si dobře pamatuju :)

Edit: Jop, Smyčková zní suprově...

Petr Burian - Will Yun Lee (Sang Min)
A Kamekonu jsem nepoznal, ale nic moc... :)
Furiant
Kontaktovat uživatele:

Tak další menší výtka... zabitej vtip, když Danny zatýkal toho chlápka na lodi... originálně tam bylo něco "Kam chceš jít?" a ne "Co jako chceš?". :roll:

A ta památní hláška i z původního seriálu "Book him, Danno" byla přeložena jako "Zajisti ho, Danno"... tak snad to tak bude v celém seriálu. :)

Každopádně jinak fakt super... :)
Naposledy upravil(a) Furiant dne 26 srp 2011 08:24, celkem upraveno 1 x.
oberon
Senior admin

Tak pro mě je Primácký dabing naprosto skvělý. Michal Dlouhý je prostě skvělý, Zdeněk Hruška mi sedl dobře, Zdeněk Podhůrský sedl skvěle a Jolana Smyčková je výborná (tedy neříkám, že nejsem po tolika dílech BSG zvyklý na Annu Remkovou). Jsem zvědav na Universal, ale u mě osobně nemá šanci, Filipa Švarce mám rád, ale tady je IMHO pěkně vedle, takže po zhlédnutí jsem plně rozhodnut, že budu seriál sledovat primárně s Prima dabingem. Dále doplňuji:

Tomáš Racek - Taylor Wily (Kamekona), Zdeněk Maryška - William Sadler (Jack McGarrett)

Režie: Tomáš Tintěra
Furiant
Kontaktovat uživatele:

starpep píše:Proc ale říkal Podhůrský Kamekonovi Kakemono ? :-?
Že jo? Mně se to už včera zdálo nějaký pošahaný, ale nebyl jsem si jistej, tak jsem to sem raději nepsal... ale je to tak, teď jsem si to zkontroloval v tom ripu. A tohle je dost velká kravina, která ten dabing taky snižuje... budeme si přejmenovávat postavy, však proč ne... :roll: A zrovna u postavy, která je po hlavní čtyřce v nejvíce dílech. :roll:

Další chyba, na kterou mě upozornila překladatelka titulků, je, že místo ledové tříště, nebo co to na tý Havaji mají s tou zmrzlinou, jak tam stál Steve s Dannym, je najednou cukrová vata (že tam byla ale fakt vidět - opravdu parádní překlad)... pro někoho jsou to drobnosti, ale mně jako někomu, kdo k tomu seriálu vede web, to prostě vadí... :roll: :)
starpep
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od starpep »

Přesně, taky jsem koukal, kde má tu cukrovou vatu , možná ji chtěl teprve koupit :D
Tvůrce velice amatérských titulků filmu Pán Času: Hledání Nekonečna
Odpovědět

Zpět na „Seriály“