LazyTown / LazyTown

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

Pan X
Kontaktovat uživatele:

Re: LazyTown

Nový příspěvek od Pan X »

Jsem velice rád že se v Pardubicích dabuje. :-: A taktéž jsem rád za pana Špinera, kterého bych v dabingu a také v tom pražském, chtěl slyšet častěji :-: .
L55

Nový příspěvek od L55 »

To bych nečekal, že CN přebere takový starý seriál. Ale jsem rád za návrat Josefa Pejchala a Pavla Novotného. :D

Jen taková malá připomínka - Stephanie hraje od 3.řady jiná herečka - Chloe Lang.
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KOMZA »

KOMZA píše:Prý jsou nadabované pouze dvě série ze čtyř. Říkám, že je to docela škoda, protože těch pár minut, co jsem viděla na YT, rozhodně nebylo k zahození, a hlavně by bylo zajímavé mít svoji verzi We Are Number One... :-?
Tak jsem se dočkala. A musím říct, že já osobně jsem příjemně překvapena. Překládání memes do češtiny je samozřejmě ošemetné, ale docela to funguje. Čekala jsem katastrofu, nekoná se.
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od eroXman »

Sice to není velká katastrofa, ale furt to není ono. A v těch částech, kde Stefán zvedá hlas (What are you doing?! - Throw it at him, not me!), tak v češtině je to zpívané normálně.

A škoda, že není Pavel Novotný slyšet častěji v dabingu. Jeho hlas je zajímavý a pro záporáky jako dělaný :)
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KOMZA »

Jo, zrovna WhAt ArE yOu DoInG je moje oblíbená část, tam mě to zamrzelo, stejně tak mi trochu chybí Shhh, no, don't touch that!, ale jako celek mi ta píseň fakt špatná nepřijde, ostatně nejvíc se mi asi líbí ty společné části, samotné My jsme jedničky je podle mě povedené, což je fajn. Proklikala jsem schválně pár dalších dílů a je to celkově úplně jinde než první a druhá série. A hlavně má tedy Stephanie konečně hlas odpovídající věku. Nikdy jsem nebyla fanynkou seriálu a znám ho jen právě kvůli tomuto memu, ale když už na to došlo, jsem ráda, že to aspoň nějak zní.
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od eroXman »

Já na seriál koukal jako děcko, když to dávali ještě na Jetixu :D A snad první a jediný pardubický dabing, který jsem slyšel. Musím si udělat čas a zkouknout tu třetí sérií, jak zní ty dabérky Stephanie, protože když to vezmu z dnešního pohledu, tak mi Jelínková nesedí vůbec (ale jako prckovi mi to stejně bylo fuk :D ) a celkově na dabingu se mi líbí jen Novotný a Pejchal (který se mi jako dabér celkově líbí, má příjemný hlas).
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
L55

Nový příspěvek od L55 »

Ve 3. a 4. řadě dabují opět:
Zdeněk Rumpík - David Matthew Feldman (starosta Milford Meanswell)
Jindra Janoušková - Julie Westwood (Bessie)

Úvodní píseň v těchto řadách zpívá Jan Maxián.
L55

Re: LazyTown / LazyTown

Nový příspěvek od L55 »

Téma bylo zcela aktualizováno!
Odpovědět

Zpět na „Seriály“