Lucie Kožinová
Moderátoři: filip, ReDabér, palg, Pomajz
Re: Lucie Kožinová
http://www.youtube.com/watch?v=55-BT3ptVsc - reklama s LK 

Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák

reklama je vtipná
kdo máte Lucii Kožinovou rádi a nebo máte rádi mě a nechcete, aby moji stránku nikdo "nelikoval", můžete se mrknout na fan stránku Lucky, kterou právě rozjíždím.
https://www.facebook.com/luckakozesinova
A omlouvám se, pokud to sem nepatří

kdo máte Lucii Kožinovou rádi a nebo máte rádi mě a nechcete, aby moji stránku nikdo "nelikoval", můžete se mrknout na fan stránku Lucky, kterou právě rozjíždím.

https://www.facebook.com/luckakozesinova
A omlouvám se, pokud to sem nepatří
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

já jsem si jí díky Boubelce oblíbila, tak se na ty Počátky budu muset asi podívat
Hraje v každém dílu, abych to nestahovala zbytečně ?
a tomu Zdenku Hruškovi to na té fotce taaaaaaaaak sluší
moc velkej fešák 

Petra Tišnovská, René Slováčková

Řekla bych, že skoro v každým díle se na chvíli objeví, ale taky nemám přehled, protože už jsem několik dílů neviděla. Ale snad v díle, co budou dávat zítra, by měla být. 
A Zdeněk Hruška - to jooo
to je fešák 

A Zdeněk Hruška - to jooo

Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

1998 To je vražda, napsala - 8. série - Judith Hoag (Gretchen Priceová)
2003 Rosamunde Pilcher: Padající hvězda - Elena Uhlig (Emily Trevorsová)
2003 Rosamunde Pilcher: Padající hvězda - Elena Uhlig (Emily Trevorsová)
Naposledy upravil(a) Sagres dne 07 bře 2014 12:18, celkem upraveno 1 x.
Nejoblíbenější dabérky: Monika Žáková - Simona Vrbická - Lucie Benešová - Sylva Sequensová - Naďa Konvalinková - Jitka Sedláčková - Eva Horká - Zora Bösserlová - Helga Čočková
Zlatý dabing z éry ČST
Zlatý dabing z éry ČST
Rodina: strýc: Zdeněk Hruška st., teta: Miluše Dreiseitlová, bratranci: Zdeněk Hruška & Libor Hruška, synovec: Michal Hruška
U Příběhů Alfreda Hitchcocka je to u Whitney Kershaw 10.část, 34.část je to jen u Cheryl Wilson, přesně jak jsem to sem psal a přesně jak to mám v tématu seriálu.
Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
-
- Kontaktovat uživatele:
FILMY:
1997 Turbulence- Rachel Ticotin (Rachel Taper)
1997 Turbulence- Rachel Ticotin (Rachel Taper)
2009 Utta Danella: Duhový sen - Antonia Reidel (Myriam), Carola Bambas (Žena v červených večerních šatech)
2010 Utta Danella: Pod hvězdným nebem - Nicole Belstler-Boettcher (Sonja Brunner)
2010 Utta Danella: Letní šálek čokolády - Christiane Blumhoff (Melanie Moser)
2013 Okouzlení [9.série] - Patrizia La Fonte (Olga Sciarra), Benedetta Buccalato (Lorena Davi), Francesca Cutolo (Claudia Ricciardi), Rosa Sironi (Carlotta Cassese)
A u 3.série se herečka jmenuje Gea Lionello + Lenssen & Spol.
2010 Utta Danella: Pod hvězdným nebem - Nicole Belstler-Boettcher (Sonja Brunner)
2010 Utta Danella: Letní šálek čokolády - Christiane Blumhoff (Melanie Moser)
2013 Okouzlení [9.série] - Patrizia La Fonte (Olga Sciarra), Benedetta Buccalato (Lorena Davi), Francesca Cutolo (Claudia Ricciardi), Rosa Sironi (Carlotta Cassese)
A u 3.série se herečka jmenuje Gea Lionello + Lenssen & Spol.
Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
Dialogy:
2010 Co mám na tobě ráda [1. série]
2010 Co mám na tobě ráda [1. série]