Identifikace dabérů
Re: Identifikace dabérů
To je Zdeněk Junák
Můžu poprosit o radu u těchto dvou zvukových ukázek?
* Ukázka 1 (mužský hlas)
* Ukázka 2 (ženský hlas)
Zároveň tu mám ještě ukázku z titulků, kde mi přijde, že je čte Michal Holán, ale nedokážu to říct úplně 100%, tak by mě potěšilo, kdyby to někdo potvrdil/vyvrátil
* Ukázka - titulky
Všechno se jedná o ten samý seriál, ale jména z titulků mám už rozřazená k jiným postavám a toto jsou poslední 2 hlavní postavy, které mi chybí identifikovat a nepřijde mi, že by si kdokoliv z nich hodil dvojroli ("dvojrole" postavy a titulků nepočítám).
Edit: Vyřešeno, viz můj pozdější příspěvek
* Ukázka 1 (mužský hlas)
* Ukázka 2 (ženský hlas)
Zároveň tu mám ještě ukázku z titulků, kde mi přijde, že je čte Michal Holán, ale nedokážu to říct úplně 100%, tak by mě potěšilo, kdyby to někdo potvrdil/vyvrátil
* Ukázka - titulky
Všechno se jedná o ten samý seriál, ale jména z titulků mám už rozřazená k jiným postavám a toto jsou poslední 2 hlavní postavy, které mi chybí identifikovat a nepřijde mi, že by si kdokoliv z nich hodil dvojroli ("dvojrole" postavy a titulků nepočítám).
Edit: Vyřešeno, viz můj pozdější příspěvek
Naposledy upravil(a) Cvolton dne 19 pro 2024 14:01, celkem upraveno 1 x.
- Grizzli5690
- Moderátor
První ukázka mi zní jako Jiří Krejčí, ženský hlas nepoznám. A ta poslední je Michal Holán.
Oblíbení dabéři: Josef Pejchal, Saša Rašilov, Martin Písařík, Anna Theimerová, Jitka Moučková, René Slováčková
Oblíbené studia: S Pro Alfa, lyuno, LS Production
Ukázka není nic moc, jedna věta, protože víc toho ani neřekne, každopádně, dokázal by z toho někdo uhodnout, o čí hlas se jedná, prosím? Někdo říká, že snad Luboš Novák nebo Tomáš Gibiš..?
@Grizzli5690: díky za identifikaci, vypadá to, že to skutečně je on
Po dalím průzkumu se mi ještě podařilo najít ve vlastních nahrávkách epizodu s delší verzí titulků (zřejmě nahranou, aby mohli změnit Kláru Sedláčkovou na Kláru Oltovou), kde jsou jmenovaní navíc ještě Jiří Krejčí a Hana Talpová, což přesně sedí k mým ukázkám.
Po dalím průzkumu se mi ještě podařilo najít ve vlastních nahrávkách epizodu s delší verzí titulků (zřejmě nahranou, aby mohli změnit Kláru Sedláčkovou na Kláru Oltovou), kde jsou jmenovaní navíc ještě Jiří Krejčí a Hana Talpová, což přesně sedí k mým ukázkám.
-
- Grizzli5690
- Moderátor
Ahojte, kdyby někdo poznal tyhle tři hlasy, budu rád. Já si je nedokážu s nikým momentálně spojit.
HLAS 1
HLAS 2
HLAS 3
HLAS 1
HLAS 2
HLAS 3
Oblíbení dabéři: Josef Pejchal, Saša Rašilov, Martin Písařík, Anna Theimerová, Jitka Moučková, René Slováčková
1. Zuzana Hykyšová
2. Dagmar Čárová
2. Dagmar Čárová
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
-
- ReDabér
- Globální moderátor