Však ono je velmi těžké obsazovat dabéra na herce, jehož hlas notoricky dobře známe, nota bene Čecha. Už jenom z tohoto důvodu si myslím, že by papírově lepší volbou mohl být pan Vlasák. Každopádně necháme se překvapit.
Dabing mi připadal velmi kvalitní, spousta dobrých hlasů, když si vezmeme, kdo bývá dnes často obsazován, i ten Rímský na Wericha se rozhodně snažil popasovat se se ctí, ale nemůžu si pomoct, zkrátka a dobře mi na Wericha neseděl. průšvih to nebyl, připouštím. Jak jde o emotivní výkony, tady je rímský skvělej.
To mně obsazení Pavla Rímského popravdě nepřipadalo špatné či divné ani papírově, dovedla jsem si to docela představit. Teď po zhlédnutí musím říct, že se mi to i líbilo. Samozřejmě nejprve trochu nezvyk, ale nakonec jsem tady u Apoštola neměla problém, u jiného typu role už nevím, zda by to fungovalo. Původně jsem si zde spíše nebyla jistá Petrem Stachem. U něj jsem měla pocit, že bude znít na Quinna mladě, ale nakonec za mě povedená volba, líbilo se mi, jak položil hlas. I zvuk se mi líbil, příjemně „znehodnocený“, i když to nebyla věrná kopie originálu.