V českém znění (podcast)

Diskuze o současném dabingu, zajímavosti...
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Re: V českém znění (podcast)

Nový příspěvek od Joe Black »

A kdo neslyšel a neviděl, doporučuji ještě speciál z Přelouče: Jiří Štěpnička, Alena Procházková, Jan Vlasák a Jiří Prager :-: :-: :-:

https://www.youtube.com/live/ouoSEO9B2G ... AkCypx1U6A
salgado

Nový příspěvek od salgado »

Tak zase super věc, ale trošku mě překvapilo, že si pan Vlasák nepamatuje dabing Bídníků z roku 2012. Ale tak může se stát. A pak taky ten "Majlk Buket". :D
o_ciz

Nový příspěvek od o_ciz »

A poslední díl Indiana Jonese je Chrám zkázy. Jinak ale velmi zajímavé rozhovory.
Obelix
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Obelix »

Paní Procházková a pan Prager mě vyloženě potěšili. Poslouchat je bylo pohlazením na duši.
Famfi

Nový příspěvek od Famfi »

Opravdu moc rád sleduji ;) Díl s Alešem Procházkou a Miroslavem Táborským moc potěšil ;) Ale pokud je to jen trochu možno, rád bych viděl rozhovor s panem Janem Vágnerem, případně s Pavlem Šromem či s Jakubem nebo Miroslavem Saicem ;)
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

Jakub Saic by byl zajímavý :-: Konečně bych věděla, komu ten sexy hlas patří. Znám ho jen z fotky :)
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
HonzaXXII

Nový příspěvek od HonzaXXII »

Nehrál jednoho z posádky náklaďáku v tom filmu Otravný víkend (ten film jak se Ivan Trojan otrávil muchomůrkou zelenou)? Je fakt, že už je to nějakých let, ale stejně.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.

Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

To nevím, ale už jsem ho viděla :twisted:

https://www.facebook.com/watch/?v=1763312500490559
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
dabingovec

Nový příspěvek od dabingovec »

Ještě jedna odbočka k pořadu V českém znění z Přelouče. Je Richard Wágner u herců té "staré dabingové školy" nervózní nebo je to jen čistě můj pocit? Špatná příprava, zbytečně podlézavé otázky a podobně. U pana Jana Vlasáka jsme se ve finále motali deset u pana Burnse a lehce se drnklo o Harryho Pottera, u pana Jiřího Štěpničky byla monumentální bota označit poslední díl za Chrám zkázy a Harrison Ford se v rozhovoru zmínil jen okrajově. Zrovna otázka na Indiana Jones a nástroj osudu by měla přijít řeč na dabing úvodní části (i když byla vysvětlena v samotném vláknu filmu). S paní Procházkovou se člověk motá jen u jejich dabingových začátcích a to pouze u filmů o četnících. U Jiřího Pragera byla možná škoda ztratit čas nad Ferdou Mr.avcem a čas se dal využít lépe. Celkově zhodnoceno -> chápu, že deset minut na takové hosty je žalostně málo, ale ani z takového času nic pořádného nedostat je již bohužel Richardova chyba a jeho historky, to ať se na mě nikdo nezlobí, nikdo poslouchat nechce, jelikož je to stále ještě dabingový kandrdas a historky, pokud chce, aby zazněli, musí dolovat právě z takových hostů. Pořádná příprava je alfa a omega. Stále se tu o tom diskutuje a mne osobně Richard vždy překvapí, jakou minelu jako dabingový fanoušek (jak se sám často označuje) dokáže udělat a u takových osobností je to prostě trestuhodné.
salgado

Nový příspěvek od salgado »

Pravda, lepší přípravu by to chtělo, přeci jenom Richard je mlaďas a v těch starších dabinzích se zase tolik neorientuje. Ovšem k čemu je tu pak tohle fórum, že? Chce to každopádně delší přípravu na zpovídaného hosta a méně se věnovat blbostem, jako jsou turecké telenovely. :D
Odpovědět

Zpět na „Obecně“