Gargamel

Databáze animovaných postav (A-H) a jejich dabérů
Uživatelský avatar
Michaela2
Admin
Příspěvky: 6964
Registrován: 17 srp 2011 02:29
Bydliště: Praha

Re: Gargamel

Příspěvek od Michaela2 »

Když nebudes urážet dabéry a permanentě off topic, jak je u tebe zvykem, nebude se nic mazat. Tak se většina z vás zase vyzvracela a pokud chcete do tohoto tématu příspívat, tak pouze k dabingu Gargamela. Pravidla dodržuj a nebo sem nechoď, jednoduché.
Dabingfanda
Příspěvky: 95
Registrován: 12 pro 2019 12:38

Re: Gargamel

Příspěvek od Dabingfanda »

Ještě mě napadl jeden dabér,který by se možná hodil na Gargamela,Ota Jirák. :)
Dabingfanda
Příspěvky: 95
Registrován: 12 pro 2019 12:38

Re: Gargamel

Příspěvek od Dabingfanda »

Gargamel v novém dabingu mi připomíná Azraela,to se nedá.Ani vzdáleně se panu Císlerovi nepodobá,no debata je tady opravdu zbytečná.Ale je to asi jediná postava,co mi tam vadí,jinak se mi ten dabing zda v pohodě.Na to,že by to někdo předaboval nevěřím.Ale kdyby ano ,obsadte na Gargamela někoho hlasové podobnejsiho jako je pan Knop nebo Přeučil a bude to dokonalé.
PATdevast
Příspěvky: 48
Registrován: 06 led 2011 19:04

Re: Gargamel

Příspěvek od PATdevast »

Pana Knopa určitě ne, je to skvělý dabér, ale má moc vysoký hlas. Docela zajímavá volba by mohl být Martin Stránský, ale na Gargamela by asi zase zněl až moc drsně. Samozřejmě, že pan Císler byl geniální, toho nahradit nelze. Zbyška Pantůčka jsem prvně zaregistroval právě jako Meowtha, vůbec jsem netušil, že předtím něco daboval. Pravda je, že v animácích má vždycky tuhle polohu a začíná být dost otravná. Nicméně dabér je to výborný. Ovšem co se týče Petra Meissela... Kdyby se konala soutěž o nejhoršího dabéra, měl by můj hlas jistý. Všude zní naprosto stejně, bez emocí. Prostě jen monotónně předčítá. Poprvé jsem ho slyšel v dabingu Klementýnky z Premiéry a tam se aspoň snažil, ale i tak ho pánové Kuželka s Čechem za mužské obsazení hravě strčili do kapsy.
Odpovědět

Zpět na „A-H“