Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic
- Darth Vader
Re: Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic
Jelikož tento film vyjde začátkem září na DVD a Blu-ray, tak se třeba dočkáme nového dabingu.
Ne každý nový dabing je špatný.
Dokument je už nějakou dobu nadabovaný. Věděl by už někdo obsazení? filipe? klmdfkj?
Opravdu? To by mě tedy zajímalo, jak na to tehdy přišli... Vzpomeneš si, v jaké souvislosti to zmiňovali?
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
To už netušim. Ale nedivil bych se třeba ani tomu, že ho opravdu reálně sehnali, ale když zjistil, jaká je zbylá část dabingu brak, tak z toho vycouval.
- Darth Vader
To je možný. Ale je to strašná škoda. Podle mě jsme všichni čekali na to, že tento speciál bude mít stejně dobrý dabing, jako má speciál Přátel. Navíc Harry Potter je známý u nás i svým kvalitním dabingem, takže je to fakt škoda, že zde se nepovedlo dodržet vůbec nikoho. A to tento speciál dokonce vydali na DVD a Blu-ray s tímto strašným dabingem.
Ne každý nový dabing je špatný.
Po nějaké době.
Věděl by, už někdo obsazení dokumentu? Docela mě překvapuje, že zatím nikdo profil s obsazením nepřidal.
Já mám dokument rozkoukaný a žádný hlas neznám. A prostě, vůbec nepochopím, jak mohl vzniknout takto obsazený dabing
. Čekal jsem krásně obsazený dabing a dostal toto. Opravdu hrozné zvlášť, když se jedná o tento fenomén. Tvůrci k tomu přistoupili jako k dabingu nějakého obyčejného dokumentu a přitom to chtělo stejnou péči či dokonce lepší, jako dokument o přátelích. Kéž by vznikl redabing pro nějakou TV. U samotného HBO toto asi čekat nelze.