Karel Richter

Máte svého oblíbence od P do T? Založte mu profil, třeba bude mít radost

Moderátoři: filip, ReDabér, palg, Pomajz

fabec122
Příspěvky: 1582
Registrován: 28 zář 2008 07:48

Re: Karel Richter

Příspěvek od fabec122 »

Řekl bych, že hodně lidí si bude Karla Richtera přiřazovat k hernímu dabingu Zaklínače, ale nevím, do jaké míry je pak z toho možné nějaké ukázky vytáhnout...Pak pochopitelně díky samotné popularitě seriálu i z Hry o trůny, ale taky je těžké takto vytáhnout přímo nějakou scénu nebo konkrétní čas. Já osobně ho mám krom Haló, haló zažitého z Kriminálky Las Vegas, kde byl ke slyšení skoro po celou dobu seriálu.
Uživatelský avatar
palg
Příspěvky: 4370
Registrován: 05 led 2009 23:21
Bydliště: Senica

Re: Karel Richter

Příspěvek od palg »

JanRichter píše: 07 srp 2022 09:55 Dobrý den,
jménem rodiny děkujeme za krásné vzpomínky na našeho dědečka a udržování jeho odkazu. Rádi bychom vytvořili sestřih jeho nejikoničtějších dabingových rolí. Pro každého to bude něco jiného (pro mě třeba role Kaprála ze Slepičího úletu, HaloHalo, a další), proto bychom vás, fanoušky dabingu, rádi poprosili o pomoc s výběrem toho nejlepšího co nám tu dědeček zanechal.
Nejvíce bychom ocenili zaslání konkrétních dialogů ať už vystřižených, nebo v podobě odkazů (např. Slepičí úlet, 35:08). Výsledný sestřih samozřejmě uveřejníme.

Jan Richter, vnuk
jan.xrichter@gmail.com
Upřimnou soustrast vyjadřuji rodině. Je toho hodně, co pan Richter nadaboval ale jednou z výraznějších rolí, co si momentálně vybavuji byl pan Bernard Cribbins v Pánovi Času (Dr. Who)
Odpovědět

Zpět na „P-T - Profily dabérů a režisérů“