Ankety a žebříčky

Vždyť to znáte. Vždycky je co vylepšovat a pokud vás něco napadne, případně chcete-li se nějak aktivně zapojit, budeme jenom rádi.
Uživatelský avatar
ReDabér
Globální moderátor
Příspěvky: 5675
Registrován: 25 bře 2008 16:23
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Ankety a žebříčky

Příspěvek od ReDabér »

Angusi, za mě už nevím, co bych ti k tomu napsal víc, než v předchozím příspěvku. Mark je případ pro psychiatra, ale uživatelů, kteří jsou v komunikaci agresivní a jsou schopní se zhádat a s každým a kvůli každé prkotině, je tady na foru víc. Ty po nás chceš, abychom hlídali drzost, oprsklost, a dokonce pohrdání a povýšeneckost. Angusi, jak si to představuješ? Kdybychom se měli vkládat do každé nevulgární výměny názory tady, hledat v ní tyto projevy, sokonce číst mezi řádky, a tedy domýšlet a cenzurovat ji nebo hrozit, tak jsme do 24 hodin označeni za diktátory a forum zaplaví ,,poslední zprávy na rozloučenou od zhnusených uživatelů". Mám-li si repjnout, označení diktátorů, cenzorů s nedemokratickým jednáním jsme si tu vysloužili i za mnohem méně invazivní zásahy.
Angus MacGyver
Příspěvky: 369
Registrován: 15 led 2010 23:04
Kontaktovat uživatele:

Re: Ankety a žebříčky

Příspěvek od Angus MacGyver »

ReDabér:

ReDabére, my dva jsme nikdy spolu spor neměli, vždy jsme dokázali slušně komunikovat, k věci a vždycky to bylo k dabingu a nebo o dabingu.

Můj minulý široký příspěvek je o tom, jak věc vnímám já a jak bych ji řešil já.

Chápej, že slušný uživatel (v tomto případě já, Brocc a další) je bezbranný proti takovému, jako je Mark LS.
Odpovědět

Zpět na „Náměty a připomínky k fóru“