Pokec

Povídejte si i o věcech, které nesouvisí přímo s dabingem
Odpovědět
videofil
Příspěvky: 1996
Registrován: 05 srp 2010 09:09
Bydliště: Ostrava-Přívoz
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec

Příspěvek od videofil »

To, že někteří lidé odtud odcházejí, mě sice mrzí, ale pokud se tady někteří zastávají lidí, jako je kubík nebo markt, kteří se chovali, tak jak se chovali, ani mě to nepřekvapuje. Bohužel.
Uživatelský avatar
filip
Globální moderátor
Příspěvky: 9260
Registrován: 29 lis 2011 06:48

Re: Pokec

Příspěvek od filip »

Už jsem se v tom ztratil. Co markt udělal? Mimo to, že smazal své profily, kvůli něčemu je musel smazat.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Uživatelský avatar
James55
Senior admin
Příspěvky: 3071
Registrován: 22 bře 2008 12:22

Re: Pokec

Příspěvek od James55 »

Stanley, já jsem opravdu klidný člověk a s každým jednám slušně a s korektností. Pokud však někdo napíše se vzteklým smajlem, proč se mu ztrácejí příspěvky a stylem "blbí moderátoři", nějaká chuť na slušné jednání mě rychle přejde. Ale přesto jsem mu odpověděl co a jak, jak si markt přál, resp. na tom trval. Jediný, kdo to tady začal zveličovat jsi byl ty a pokud bys mu nenapsal své udivení, že ho to tady na fóru stále baví, když je tady "pošlapáván", tak věřím, že by sice byl chvíli naštvaný, ale nestalo by se to, co se stalo. Promiň, ale takto to já cítím. Nemůžu si pomoct, ale tvé jednání mi přijde s prominutím jak pavlačové drbny - Hurá, někde se něco děje, rýpá a nadává se do vedení, hned se musím přidat...
Stanley Roe píše:Místo toho se mu James "vysmál" .
Můžeš mi prosím citovat, kde přesně jsem se mu vysmál? Já si toho opravdu nejsem vědom. A to, že jsem souhlasil s názorem fofo16 není žádné vysmívání. Podle mě to foto vyjádřil přesně, že se často řeší "blbosti". Dotaz markta na ty příspěvky bych osobně viděl jako SZ nějakému moderátorovi, který by mu situaci vyjasnil. Ne jako rozpoutání válečného tažení na modery...
Stanley Roe píše:Jinak nechápu tvůj nezájem tady udržet lidi, co tu chtějí pomáhat. A to zadara a ve vlastním zájmu.
Myslíš, že nás adminy a moderátory někdo platí nebo že z Dabingfora máme nějaký příjem? :-) Můžu tě ujistit, že i my to děláme zadarmo a ve volném čase, protože je dabing naším koníčkem.
Stanley Roe píše:A uplakánek videofil... příspěvek za příspěvkem .....

A tohle snad není vysmívání? :nesouhlas:
Sagres píše:Všichni to děláme ve volném čase a zadarmo. Chválit po zádech nikdo nemusí, ale ten přístup zhora by měl být vřelejší.
Sagresi, co znamená vřelejší? Já jsem ti 2x v posledních letech nabízel možnost, aby ses stal moderátorem, protože toho děláš pro DF hodně, ale odmítl si. A nevybavuju si, že bych zrovna tobě někdy ukřivdil. :-?
Uživatelský avatar
Stanley Roe
Příspěvky: 1316
Registrován: 25 zář 2011 11:09
Bydliště: Štatl

Re: Pokec

Příspěvek od Stanley Roe »

Paráda, hoď to na mě, že marktovi došla trpělivost.. :D .. typická reakce člověka bez sebereflexe ... samozřejmě opět chybí tvé vyjádření k tomu, že si na něj navíc a toho sem si nevšimnul jen já, ale i on sám, zasedla místní moderátorská hvězda ... klasika a to nejen ve tvém podání, vybrat si jen část a na tu reagovat, jen to nevzít jako celek, tam už to dost nesedí .. a vaše neochota jako taková mě je zcela šumák, protože na tu si tu lidi dávno zvykli ... nevyhlašování anket na požádání, neochota si doplňovat vlastní témata, o tom bys měl sám něco vědět, ale na to ty nereaguješ, protože víš, že se hlídání a doplňování vlastních témat moc nevěnuješ!!! a další a další .. jenže mě už to taky nebaví stále zmiňovat ...
A vsadím se, že Sagresovi si nabízel jen moderátora fialku .. makej, doplňuj, ale jinak drž hubu, rozhodování nech na nás .. pročpak to asi nevzal, takovou poctu. :D Jestli sem tvé odmítnutí pochopil špatně, Sagresi, tak promiň. :-)
A teď už můžete všichni z vrchu, hlavně vy, kterých se to nejvíc týká a schováváte se, zaplesat. Můj poslední koment. Mám stovky, kecám, i tisíce filmů .. které by tu stálo za pozornost zmínit. Mám i kontakty na lidi, co mají desetitisíce filmů. Ale já jsem přeci jen trochu vybíravý. A za to, že tu nebudu poskytovat žádné další info, můžete jen vy a váše zabedněnost neochota spolupracovat a vyslechnout si názory druhých.
A mimochodem. Zeptej se druhých, co si myslí o videofilových komentech typu .. to téma jsem chtěl založit já ... já ho chtěl do sbírky ... takhle si přeci ten film nemůžeš vychutnat.. to nemůžeš doplňovat během filmu .. a ten nejdůležitější příspěvek pod tématem,.. a mám dalšího oblíbeného XY herce do sbírky.. zní mi to zčásti jako řeči žalobníčků, vychloubánků a uplakánků ze školy .. těch rozmazlených. Ne těch, co jim někdo ubližoval. Jestli svůj přístup nezměníte, budou odcházet další a další .. a ještě naposledy k marktovi,.. kolikrát si mu ty osobně vyjádřil díky za jeho snaživou a ničím neohodnocenou práci pro toto fórum? Jestli ani jednou, tak by ses měl propadnout hanbou. A ještě to sváděj na mě. Za to by ses měl taky stydět. :D
Uživatelský avatar
Pomajz
Příspěvky: 2950
Registrován: 01 led 2010 23:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec

Příspěvek od Pomajz »

Stanley Roe píše: Mám stovky, kecám, i tisíce filmů .. které by tu stálo za pozornost zmínit. Mám i kontakty na lidi, co mají desetitisíce filmů.
:D tohle mě vždycky dostane, lidé na CSFD co mají přes 10 000 filmů, to nejde zkouknout ani za 3 životy. :mrgreen:

Stanley teď jsi se zesměšnil ty.
Naposledy upravil(a) Pomajz dne 09 říj 2015 01:07, celkem upraveno 1 x.
RETROFILM
Lukiz
Příspěvky: 3478
Registrován: 18 pro 2008 22:25

Re: Pokec

Příspěvek od Lukiz »

Když budeš koukat každý den na dva filmy, tak na 10000 filmů ti stačí 14 let.
Uživatelský avatar
James55
Senior admin
Příspěvky: 3071
Registrován: 22 bře 2008 12:22

Re: Pokec

Příspěvek od James55 »

Stanley, upřímně, tvá reakce mě neskutečně pobavila. :-D Píšeš, že odpovídám jen na něco a ty uděláš přesně to samé, neodpovíš mi na otázky z mého minulého příspěvku. :-) Znáš rčení "Zameť si před vlastním prahem?"

Ale abychom mohli oba klidně spát, tak se ti pokusím odpovědět. :-) Ono "zasednutí od moderátorů" myslíš to, když ho upozorňovali například na to, aby nevytvářel nekompletní témata filmů?
Nedoplňování témat...ano mám neaktualizovaná témata. Jsem jen člověk, nejsem na DF 12 hodin denně, tak dělám co můžu. Když mě někdo upozornil po SZ, že nemám něco doplněného, hned jsem to dal do pořádku.
Sagresovi byl nabízen zelenej moder.
A pochvala? Mě taky nikdo nechválí a ani to k životu nepotřebuju. To, že náhodný návštěvník bude pátrat, kdo koho ve filmu daboval a to info zde ode mne najde, mi ke štěstí stačí.

Ano, všichni červení a zelení se styďme. :-D Jsme opravdu hrozní lidé, když někomu připomeneme, jaká jsou pravidla. A za ty nevyhlášené ankety se opravdu dostaneme do pekla. :twisted:
videofil
Příspěvky: 1996
Registrován: 05 srp 2010 09:09
Bydliště: Ostrava-Přívoz
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec

Příspěvek od videofil »

Tak jestli si tu někdo na někoho zasedl, tak je to spíše Stanley Roe, kterému leží v žaludku asi celé zdejší velitelstvo. :D Já naopak tady jsem nikdy s nikým ze zelených, fialových ani červených nikdy žádný problém neměl, co si pamatuji. Právě naopak vstřícnost a ochota. Hold, je to taky o tom, jak se člověk k druhým chová.
Také bych Stanleymu řekl jedno přísloví: JAK SE DO LESA VOLÁ, TAK SE Z NĚHO OZÝVÁ.

Zajímávé je, že se na jednu stranu tady pořád zastává markta, který udělal to, co udělal, ale přesto je to podle něho hrdina a když někdo na takové chování upozorní, je hned ten nejhorší. Ale co čekat od uplakánka, jako jsem já, že Stanley :D . Jinak jsi mě opravdu pobavil tím oslovením. Člověk musí být nad věcí. I když přiznávám, někdy mi to dělá potíže a dokážu se vytočit.
Uživatelský avatar
ReDabér
Globální moderátor
Příspěvky: 5676
Registrován: 25 bře 2008 16:23
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec

Příspěvek od ReDabér »

Já po přečtení místních komentářů začínám nabývat pocit, že jsou všichni uživatelé nevolníci a že všechny profily tvoří jen kvůli moderátorům, tedy k jejich osobnímu uspokojení :-?

Jak potrestat moderátora? Smažte své profily! To je opravdu infantilní. Ach jo, to jsme to dopracovali.
To je vše, co napíšu, nerad bych byl zatáhnut do neverendingstory konverzace.
videofil
Příspěvky: 1996
Registrován: 05 srp 2010 09:09
Bydliště: Ostrava-Přívoz
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokec

Příspěvek od videofil »

ReDabér: Doufám, že s mých komentářů ten pocit nemáš. ;)
Odpovědět

Zpět na „Mimo mísu“