Pořad Re-Play

Povídejte si i o věcech, které nesouvisí přímo s dabingem
Brocc

Pořad Re-Play

Nový příspěvek od Brocc »

tak tohle jsem si nemohl nechat pro sebe, možná to někteří znáte, já, ač fanoušek videoher jsem se k tomu dostal poměrně nedávno....
komentář Bohdan Tůma, moderátoři Kateřina Langerová a Michal Holan (pořád si lámu hlavu, zda je to TEN Michal Holán známý z dabingu)...
konkrétně u tohoto dílu doporučuji konec, kde Bady (Bohdan Tůma) dává příklad, jak dělat a jak nedělat videodotaz... docela by mě zajímalo, zda je Bohdan tak náruživý hráč, nic to nemění na tom, že já osobně jsem ho už dlouho neslyšel se v něčem tak vyžívat....

link: http://www.publictv.cz/videoarchiv/535/7/
Jsem fanoušek kvalitního dabingu. Tím špatným si filmy kazit nenechám.
DavePave

Re: Pořad Re-Play

Nový příspěvek od DavePave »

Pokud se nepletu, tak Kateřina Langerová a MIchal Holán jsou partneři,k takže to asi bude on ;)
Brocc

Nový příspěvek od Brocc »

DavePave píše:Pokud se nepletu, tak Kateřina Langerová a MIchal Holán jsou partneři,k takže to asi bude on ;)
to jsem si taky říkal, jenom nevím ,proč někdy Holan a jindy Holán, ale to Holán je snad jen v dabingu, takže to s ním může mít souvislost....
Jsem fanoušek kvalitního dabingu. Tím špatným si filmy kazit nenechám.
Jack_6428

Nový příspěvek od Jack_6428 »

Myslím si, že to je OK pořad, mnohem lepší než telenovelskej GamePage, kterej je out už pár let, ale nadruhou stranu je to horší než Kybernet. Škoda, že to neběží na nějakým víc rozšířeném kanálu. Nicméně, snažím se o Kybernet už půl roku na Barrandově a bohužel dřív, než na jaře z toho asi nic nebude...chjo
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
Kubaz
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Kubaz »

Není to vůbec špatný...vypadá to pěkně a komentáře k hrám jsou věcný a zajímavý. Ovšem moderátoři sou děsný prkna. Zlatá Máša z GP. :D
Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
Odpovědět

Zpět na „Mimo mísu“