od BobSilas » 06 říj 2012 22:45
V tom případě tedy nechápu, proč vám tolik vadí (především kolegovi bloom, který chce tak důležitou informaci zastrkávat někam do diskuse) úplný výčet toho, kde všude byl dabing uveden? V úvodním příspěvku nic o VHS nebylo, protože to jednoduše nevím (jak by řekl kolega Sen), uvedl jsem pouze fakta které mám k dispozici, mám origo DVD kde je uveden 1. dabing a nahrávku z TV Nova Cinema kde je uveden 2. dabing, uvedl jsem tedy pouze to, co vím, informaci o VHS jsem doplnil ihned po tvém upozornění (víc hlav, víc ví). Pro lidi co na filmy koukají a chtějí konkrétní dabing je tato informace důležitá, proto považuju za důležité uvádět kde byl který dabing uveden, že byl někdy dabing na VHS je pro dnešního diváka nepodstatné (tato informace je již pouze historického charakteru), pro něj je podstatné kde je k mání v současnosti.
Názory jsou jak díra v zadku, každej má svoji. (Drsný Harry)Důvěra je jako panenství, jakmile ho ztratíš, je pryč, navždy.S tohoto fóra se stává velká konkurence tohoto fóra !poslední dobou se tu řeší stejné věci :>