Futurama / Futurama
Moderátor: Michaela_
Re: Futurama / Futurama
Podle mého nebyl amaterský dabing vůbec špatný, ale nechápu k čemu by bylo tu mít sekci s amatérskými dabingy. Nedovedu si představit nikoho kdo by sem cíleně šell jen aby si našel kdo mluvil v amatérském dabingu Futuramy, když mu ta jména stejně absolutně nic neřeknou. Nevím no. Podle mě je to zbytečné...
Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
- chovanecm
- Senior admin
- Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.
Jako pomník 

Dvě ze tří nových sekcí jsou tak trošku dabingový hřbitov 

Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
Jan Dolanský je ve svojí roli fantastickej !!!
Všichni, kdo nadávají na český dabing by si měli povinně poslechnout Futuramu v italském znění.
Byla jsem minulý týden na dovče v Itálii a pustila jsem náhodně televizi a zrovna tam dávali Futuramu. Protože ten díl jsem v češtině viděla a trochu mluvím italsky, tak jsem se na to dívala a musím říct, že zlatý český dabing.
Chtěla jsem napsat pro zajímavost i ty herce,kteří dabovali, jenže poprvé jsem to nestihla, a když jsem na to druhý den cíleně čekala, tak utli titulky hned na začátku a dali tam reklamu
, což je mimochodem zvyk, kterej snad české televize neokoukají.
Tak přidávám alespoň názor na jednotlivé hlasy postav
Fry: Mluvil dospělejším hlasem než Dolanský, ale občas hrozně jakoby ječel
Leela: docela ušla
Bender: ten mě rozzlobil úúúplně nejvíc, protože mluvil tak nějak užvaněně, nevím jak to přesně napsat, ale neměl vůbec zajímavej a chraplavej hlas jako Stránský,ale spíš jako něco mezi Klapkou a Bedrnou
Profesor: Mluvil jako nanejvýš padesátiletej, žádná senilita jako v češtině
Amy:byla z nich asi nejlepší
Hermés:ani stopa po nějakém přízvuku, ale je možný že jen na tu taliánštinu nemám takovej cit
Zoidberg:mluvil jako úplně normální člověk, žádný prapodivný hlas Bohdana Tůmy
A DOKONCE
místo [líla] říkali [lela] a místo [bendr] [bender] ,co6 fakticky tahalo za uši, ale na obranu italů musím říct, že otitulkovali písničku

Chtěla jsem napsat pro zajímavost i ty herce,kteří dabovali, jenže poprvé jsem to nestihla, a když jsem na to druhý den cíleně čekala, tak utli titulky hned na začátku a dali tam reklamu

Tak přidávám alespoň názor na jednotlivé hlasy postav
Fry: Mluvil dospělejším hlasem než Dolanský, ale občas hrozně jakoby ječel
Leela: docela ušla
Bender: ten mě rozzlobil úúúplně nejvíc, protože mluvil tak nějak užvaněně, nevím jak to přesně napsat, ale neměl vůbec zajímavej a chraplavej hlas jako Stránský,ale spíš jako něco mezi Klapkou a Bedrnou

Profesor: Mluvil jako nanejvýš padesátiletej, žádná senilita jako v češtině
Amy:byla z nich asi nejlepší
Hermés:ani stopa po nějakém přízvuku, ale je možný že jen na tu taliánštinu nemám takovej cit
Zoidberg:mluvil jako úplně normální člověk, žádný prapodivný hlas Bohdana Tůmy
A DOKONCE

Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

Ladislav Županič daboval v jednom díle Williama Shatnera
"Ticho mozku nebo tě probodnu vidlema!"
v jednom díle z první série posádka Planet Expres přistála na tom asteroidu z odpadků a Bender tam vzal figurku Barta a když ji natáh tak řekla: Sněz mí trencle! ale nebyl to hlas Martina Dejdara...nevíte někdo či to byl hlas?
Jaroslav Kaňkovský daboval prezidenta země Richarda Nixona
Jiří Plachý nadaboval Spocka a Kuchaře Sparkla
Od 25. srpna na Prima Cool 6. řada 

http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu