Někdo to rád horké / Some Like It Hot

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

beatman

Re: Někdo to rád horké / Some Like It Hot

Nový příspěvek od beatman »

drobná podobnost v dikci je, ale řekl bych, že to Řanda není, netuším ale kdo byto mohl být.
Jaromír Zezulka

Re: Někdo to rád horké / Some Like It Hot

Nový příspěvek od Jaromír Zezulka »

Ištván87 píše: 02 dub 2009 22:30 Dabing Primy byl sice taky příšernej, ale obsazení Vladimíra Brabce i po letech znělo dobře - nehledě na to, že to byl nejlepší herec z toho dabingu vedle toho průměru. A teď si přijdou ty trotlové z MGM a Jacka Lemmona dabuje Jan Šťastný - výsměch nejtěžšího kalibru. Takže to vypadá, že jsme totálně v řiti. Když tenhle film s naprosto dokonalým původním dabingem má tři dabingové verze, to je neskutečná krize. Měli bysme se stydět. Teda, my ne, my o tom nerozhodujeme. Co je s tím původním dabingem? Já ho mám pořád ještě na VHS z TV Prima - z doby předtím než se rozhodli, že jim starý dabingy nejsou dost dobrý.A ať se nikdo nevymlouvá na peníze. Existuje jediná přijatelná omluva pro tohle nesmyslný předabovávání (tím myslím filmů s kvalitním dabingem) a to je to, že ten dabing prostě neexistuje. Podle mě tyhle lidi nemaj nejmenší právo na ničení něčeho tak dokonalýho, jako je film Někdo to rád horké a spol. Promiňte, že je tahle zpráva tak dlouhá, ale tohle je pro mě poslední kapka.
Vřele souhlasím. Co v tom dabingu předváděli ty naše hvězdy (Cupák,Brabec a další) bylo neskutečné! Netuším a nerozumím této době, která tak ráda vyhazuje peníze za předabování! Za všechny Sedm statečných.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“