American Horror Story / American Horror Story

Pokračování příště

Moderátor: Michaela2

Odpovědět
Don_Martynus
Příspěvky: 2
Registrován: 13 led 2022 23:05

Re: American Horror Story / American Horror Story

Příspěvek od Don_Martynus »

Zdravím, má někdo nějaké info i dabingu pro osmou sérii? Na osmou sérii jsem se hrozně moc těšil (Coven patřil k mým nejoblíbenějším), takže jsem to zhlédl v angličtině, ale myslím, že v tomto seriálu je český dabing opravdu kvalitní. Osmá série se vskutku povedla, jsem z ní nadšený, zvlášť jak to všechno propojili, i když to se vlastně nestalo, že? :D Díky.
Uživatelský avatar
klmdfkj
Moderátor
Příspěvky: 2338
Registrován: 04 lis 2019 22:50

Re: American Horror Story / American Horror Story

Příspěvek od klmdfkj »

9.SÉRIE
V českém znění: Anna Brousková - Billie Lourd (Montana Dukeová), Terezie Taberyová - Emma Roberts (Brooke Thompsonová), Oldřich Hajlich - Gus Kenworthy (Chet Clancy), Michal Holán - Zach Villa (Richard Ramirez), Dušan Kollár - John Carroll Lynch (Jingles), Adéla Pristášová - Angelica Ross (Rita), Vojtěch Hájek - Cody Fern (Xavier Plympton)

Dále v českém znění: Jana Zenáhlíková - Leslie Grossman (Margaret Boothová), Jiří Köhler - DeRon Horton (Ray Powell), Ondřej Brousek - Matthew Morrison (Trevor Kirchner), Kryštof Rímský - Andrew Tippie (Larry), Ondřej Rychlý - Conor Donnally (Eddie) + Sean Liang (Pete) + Zach Tinker (Sam), Jan Staněk - Lou Taylor Pucci (Jonas Shevoore) + Renton Pexa (Keith), Bára Vágnerová - Kat Solko (Helen), René Slováčková - Orla Brady (Dr. Karen Hoppleová) + Stefanie Black (Stacey Phillipsová), Rudolf Kubík - Leslie Jordan (Courtney), Helena Dytrtová - Tara Karsian (Bertie) + Victoria Hoffman (Mary Kay Lady), Zdeněk Hruška - Dylan McDermott (Bruce), Antonie Talacková - Lily Rabe (Lavinia Richterová), Zdeněk Podhůrský - Paul Rogan (Graham), Luděk Čtvrtlík - Don Swayze (Roy) + Tim Russ (David), Tomáš Borůvka - Todd Stashwick (Blake) a další

Překlad: Veronika Čápová
Dialogy: Daniel Brátka
Produkce: Markéta Watzková
Zvuk: Pavel Balcar
Režie: Vojtěch Hájek
Producent české verze: Disney Character Voices International, Inc.
Pro Walt Disney Pictures vyrobila Společnost Iyuno-SDI Group ve studiu S Pro Alfa - 2022
YorkP
Příspěvky: 11
Registrován: 06 úno 2018 08:49

Re: American Horror Story / American Horror Story

Příspěvek od YorkP »

Chci se zeptat, proč byla vynechána 8 a 10. SÉRIE ? Plánuje se v dohledné době dodabovat? Jak to vypadá s dabingem u
AMERICAN HORROR STORIES ? Ví někdo důvod absence dabingu u první série na DISNEY+ ?
Uživatelský avatar
klmdfkj
Moderátor
Příspěvky: 2338
Registrován: 04 lis 2019 22:50

Re: American Horror Story / American Horror Story

Příspěvek od klmdfkj »

10.SÉRIE
V českém znění: Dana Černá - Sarah Paulson (Tuberculosis Karen), Jana Zenáhlíková - Leslie Grossman (Ursula Khan), Antonie Talacková - Lily Rabe (Doris Gardner), Marcela Nohýnková - Frances Conroy (Belle Noir / Sarah Cunningham), Anna Brousková - Angelica Ross (The Chemist), Vojtěch Rohlíček - Evan Peters (Austin Sommers), Martin Písařík - Finn Wittrock (Harry Gardner), Veronika Hronková - Ryan Kiera Armstrong (Alma Gardner), Aleš Petráš - Macaulay Culkin (Mickey), Petr Pospíchal - Denis O'Hare (Holden Vaughn), Zuzana Hykyšová - Adina Porter (Burlesonová), Pavel Šrom - John Lacy (Mikey), Nina Horáková - Billie Lourd (Leslie "Lark" Feldman), Daniel Krejčík - Spencer Novich (Vlad) + Austin Woods (Hustler), Marek Holý - Blake Shields (Tony), Štěpánka Fingerhutová - Rachel Finninger (Melanie), Viktor Kuzník - Daeg Faerch (Joey), Hana Talpová - Robin Weigert (Martha), Petr Gelnar, Lucie Štěpánková, Zuzana Černá, Kristýna Selešiová, Jan Maxián a další

Překlad: Jaroslav Heřmanský
Zvuk: Martin Václavík
Produkce: Markéta Stegbauerová
Dialogy a režie: Hana Krtičková
Producent české verze: Disney Character Voices International, Inc.
Pro Walt Disney Pictures vyrobila Společnost Iyuno-SDI Group - 2022
Uživatelský avatar
danosan1
Příspěvky: 53
Registrován: 14 bře 2018 19:27

Re: American Horror Story / American Horror Story

Příspěvek od danosan1 »

Nevíte, kdy bude 10. série uvedena? Na Disney+ jsou pouze série 1-9 a navíc dabing u 9.série je jen u první epizody, tak nevím kdy dodají dabing i k těm ostatním dílům 9.série.
Uživatelský avatar
filip
Globální moderátor
Příspěvky: 9470
Registrován: 29 lis 2011 06:48

Re: American Horror Story / American Horror Story

Příspěvek od filip »

Desátá a info o desáté jsou z anglického rozhraní D+.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
peno
Příspěvky: 252
Registrován: 06 říj 2020 19:02

Re: American Horror Story / American Horror Story

Příspěvek od peno »

Hmm, takže čtvrté studio a čtvrtý režisér. To nikdy nevěstí pro dabing nic dobrého.
Ale za návrat Dany Černé jsem rád, i když Radka Přibyslavská zrovna tady nebyla vůbec špatnou volbou, na rozdíl od mnoha jiných rolí, které v době dabingové krize převzala. Ale Dana Černá tady byla prostě lepší a jsem rád, že je konečně zpět.
William
Příspěvky: 8
Registrován: 03 zář 2019 14:57

Re: American Horror Story / American Horror Story

Příspěvek od William »

Chtělo by to do hlavního přehledu na první stranu doplnit 10. sérii, která je už na Disney+ (nutno podotknout moc pěkně) nadabována. Naopak u 9. série je dabing pouze u 1. dílu, zbytek bez dabingu. Proč tomu tak je, to nikdo neví, snad jen že v Disney+ to i po roce této služby v ČR je s přidáváním čehokoliv katastrofální.
Uživatelský avatar
Mark LS
Příspěvky: 14525
Registrován: 29 čer 2013 22:08

Re: American Horror Story / American Horror Story

Příspěvek od Mark LS »

Právě jsem kompletně aktualizoval 10.sérii a dabing celkově moc chválím, dost potěšil návrat Dany Černé i dodržení Marcely Nohýnkové, Vojtěcha Rohlíčka, Antonie Talackové, Zuzany Hykyšové i ostatních, povedenou volbou byla i Veronika Hronková na malé záporačce Almě a překvapivě padnoucí bylo i spojení Igor Bareš - Neal McDonough. :-: :-: :-:

Má někdo nějaké info o 9.sérii, která údajně na Disney+ ani po roce stále není kompletní a o 8.sérii ke které údajně dabing vznikl už loni, ale prudce upadající Prima Cool ji z neznámých důvodů přesto stále neodvysílala? :-? :(
xyz2211
Příspěvky: 1
Registrován: 11 kvě 2024 16:25

Re: American Horror Story / American Horror Story

Příspěvek od xyz2211 »

Momentálně z Disney+ podpory přišlo toto : Mohu vám potvrdit, že série American Horror Story je nyní naplánována na zahájení procesu předabování do češtiny a dalších možných dostupných jazyků na poslední trimestr tohoto kalendářního roku. Možné spuštění/dostupné od října do prosince tohoto roku.

(Yep I can confirm you that American Horror Story series is now schedule to start Dub process to Czech and other possible available languages for the last trimester of this calendar year. Possible to be launched/available between October-December of the present year.)
Odpovědět

Zpět na „Seriály“