Misfits: Zmetci / Misfits

Pokračování příště

Moderátor: Markus

Re: Misfits: Zmetci / Misfits

Příspěvekod Fifa.21 » 16 úno 2012 22:36

bernyz píše:Prima COOL začala vysílat upoutávky na Misfits a je v nich slyšet dabing. Nepřipadá mi to tak špatné - zatím.
Přikládám odkaz. :)

http://www.iprima.cz/videoarchiv/228354/all/all

Jako fanoušek seriálu to musím zhodnotit už jen podle ukázky :). Nejvíc mi nesedí Braňo na Simona, Braňo má podle mě takovej drsnej, hrubej hlas což mi prostě k plachému Simonovi nepasuje :|. Jak s Velebovou tak Bebarovou zas takový problém nemám + záhada přízvuku vyřešena bude to nejpíš ostravsky :). Na Holána si myslim rychle zvyknu a na Boučka snad taky.
Fifa.21

Příspěvekod Fifa.21 » 17 úno 2012 12:41

Když jsem si to znovu poslechlel tak tam slyším v přízvuku Bebarové takový náznak polštiny a jak jsem zjistil tak ganz je i v té česko-polštině. Každopádně to bude jedno z toho jak již psal Lukiz :) ale spíš ta polština...

Lukiz píše:Tak Tereza Bebarová je z Bohumína takže buď bude mluvit polsky nebo ostravsky :D
Fifa.21

Příspěvekod DAN K. » 19 úno 2012 02:48

myslim, ze uz to muzu prozradit, kdyz uz bezi ukazky, je to primarne ostravstina, obcas prizivena nejakym zajimavym vyrazem z jinych koutu republiky, ale prekalda to holka odtamtud, takze by ganz melo byti ostravske...prizvuk je takovy decentnejsi, uz se to tu rozebiralo, nebudu to znova otvirat, proste udelat komickej prizvuk je v cestine snadny, udelat prizvuk u vazny postavy tak aby tim nepusobila zbytecne vic srandovne nebo hloupe je celkem problem, to, co tady prefektne funguje v anglictine, uplne nikdy adekvatni nebude. "Am fakin lov ya" asi nikdy v dabingu tak pekne nevyjde, ale zas se treba povede jina hlaska.
DAN K.

Příspěvekod Lukiz » 25 úno 2012 23:31

Mám tedy zatím takový neblahý pocit, že ten "kratky ostravsky slang" příliš nesedí na pusu... :-?
Lukiz

Příspěvekod Fifa.21 » 26 úno 2012 01:44

Bylo to přesně tak jak jsem to tady psal nebo jsem si myslel. Jak jsem se nejvíc bál Simona, tak se to vyplnilo, tam mi to fakt moc nesedí. Libor Bouček mě velmi mile překvapil, seděl mi nejvíce spolu s Bebarovou (ostravština byla dobrá :) ). U Nathana si tam Holán jede svým osobitým stylem, Sheenahanův je sice pro tehle seriál lepší, ale Michal do toho dáva hodně takže jsem spokojen. A u Alishy tam Velbová vcelku sedí. Ještě jsem rád, za bohaté obsazování vedlejších rolí (zatím po 2 dílech).
Fifa.21

Příspěvekod oberon » 26 úno 2012 01:57

Pro Primu už dělá i Audiotech?
oberon

Příspěvekod cl3rick » 26 úno 2012 13:46

hodně povedený dabing, jak sprostá slova, tak Kellyin skvělý přízvuk :P
cl3rick

Příspěvekod Fifa.21 » 26 úno 2012 16:12

Jelikož jsem slyšel, že COOL bude vysílat všechny 3. řady tak mě napadlo sem napsat pár návrhů (třeba se něco chytne) na hlavní postavu 3. série Rudyho hraného Josephem Gilgunem - Jakub Saic, Rudolf Kubík. Herec je sice asi narozen 1984, ale když už tam jsou postaršení teenageři tak Rudy už si myslím nevadí + vypadá na víc :)
Fifa.21

Příspěvekod DAN K. » 27 úno 2012 19:32

Fifa.21 píše:Jelikož jsem slyšel, že COOL bude vysílat všechny 3. řady tak mě napadlo sem napsat pár návrhů (třeba se něco chytne) na hlavní postavu 3. série Rudyho hraného Josephem Gilgunem - Jakub Saic, Rudolf Kubík. Herec je sice asi narozen 1984, ale když už tam jsou postaršení teenageři tak Rudy už si myslím nevadí + vypadá na víc :)

Filip mi v sobotu rikal, ze si zde reakce na dabing precte, tak to uvidi, ale tusim, ze asi nebude souhalsit. jakub uz precejen zni dost stare, i kdyz souhlasim ze rudy se zda starsi a rudolf kubik neni herec na hlavni role.
DAN K.

Příspěvekod hvfztdvh » 14 bře 2012 02:28

Poměrně povedená ukázka českého dabingu - (takovejch sprostejch slov sem v dabingu ještě neslyšel :D )

http://www.youtube.com/watch?v=Bc26A9Hxdts
hvfztdvh

PředchozíDalší

Zpět na Seriály