od Furiant » 03 bře 2010, 01:05
Ano, chci oficiálně navrhnout dabéry, ale ten můj "navrhovací" příspěvek oficiální zatím není... Markus mi rovnou napsal, že ohledně Iana se bude rozhodovat podle dabingfóra, tedy že na prvním místě bude Filip Švarc. Já to respektuju, a i když bych tam mnohem raději viděl Jančíka, souhlasím s tím. Protože taky nesnáším, aby jednoho herce dabovalo X různých dabérů. Jen prostě většina těch, co Vampire Diaries sleduje, by bylo raději za Jančíka. Jeho hlas se na tu roli (podle mě, abych to tedy uvedl na pravou míru) hodí víc... a ne nadarmo je u Iana na druhém místě... neřekl bych ani fň, kdybychom navrhovali úplně někoho jiného, ale je to jeho dabér na druhém místě... ale pokud to bude Švarc, já s tím problém mít nebudu, přeci jenom je to spjatý dabér. Já tohle chápu, ale zkus to vysvětlit ostatním fanouškům.... a že jich je, co by tam raději slyšeli Jančíka než Švarce... ale máme smůlu, je mi to jasný.
Psal jsem, že vím, že by se měli obsazovat herci a ne postavy. To taky respektuju. Taky jsem ale nikde nenapsal, že by měl Jančík dabovat jen hajzlíky. Jen jsem to přirovnal k té Atlantidě, kde Michaela daboval parádně a skvěle tu postavu vystihl. A už vůbec jsem nenapsal, že Filip Švarc je špatný dabér. Podle mě taky dabuje skvěle, jen má specifický hlas a ten se podle mě prostě na takovou temnou postavu, jakou Damon je, moc nehodí...
Já své návrhy pošlu Markusovi, budu se řídit svým nejlepším svědomím a názory ostatních (jako třeba Lexi, protože ta zaslala jeden z dobrých návrhů), a on to pak oficiálně zašle do Novy...