-> PŘEJÍT

Vampire Diaries

Máte nějaký oblíbený seriál, který se u nás zatím nevysílá? Napište jak by vypadal váš vysněný dabing. Třeba se toho jednou někdo chytne.

Re: Vampire Diaries

Příspěvekod Macikkk » 01 bře 2010, 16:18

Hlas Nikoly Votočkové si dokážu představit i u Eleny

U Damona teda spíš Filipa Jančíka

a Stefana asi Libora Boučka

U Bonnie Jitku Moučkovou

U Vicki ...Kateřinu Lojdovou

U Jenny...René Slováčkovou

U Caroliny .... Jitku Ježkovou

U Tylera ...Michala Hrušku

U Jeremyho...Vojtěcha Rohlíčka

Toť můj názor :D :D :D
Macikkk

Příspěvekod Furiant » 01 bře 2010, 18:59

Takže můj návrh... ještě se k němu vyjádřete, ale takhle to vidím já.

Hlavní postavy:
Elena Gilbert (Nina Dobrev) - Adéla Pristášová, Nikola Votočková
Stefan Salvatore (Paul Wesley) - Radek Kuchař, Kryštof Hádek
Damon Salvatore (Ian Somerhalder) - Filip Jančík, Filip Švarc
Bonnie Bennett (Katerina Graham) - Klára Vodenková-Kuklová, Vanda Konečná
Caroline Forbes (Candice Accola) - Lucie Vondráčková, Jitka Ježková
Matt Donovan (Zach Roerig) - Vojtěch Hájek, Kryštof Hádek
Jeremy Gilbert (Steven R. McQueen) - Vojtěch Kotek, Vojtěch Rohlíček
Jenna Sommers (Sara Canning) - Tereza Bebarová, René Slováčková, Barbora Munzarová

Opakující se vedlejší postavy:
Tyler Lockwood (Michael Trevino) - Vojtěch Kotek, Vojtěch Hájek, Petr Burian
Alaric Saltzman (Matthew Davis) - Libor Bouček, Filip Jančík
šerif Elizabeth Forbesová (Marguerite MacIntyre) - Simona Postlerová (prozatím 5 epizod)
starosta Charles Lockwood (Robert Pralgo) - Svatopluk Schuller (prozatím 5 epizod)
Emily Bennett (Bianca Lawson) - Kateřina Březinová (prozatím 3 epizody)
Anna (Malese Jow) - Kateřina Lojdová, Jitka Ježková (prozatím 3 epizody)

Opakující se vedlejší postavy, které v seriálu na 99% již nebudou:
Vicki Donovanová (Kayla Ewell) - Kateřina Lojdová, Jitka Ježková (prvních 7 epizod)
Sheila Bennett (Jasmine Guy) - Zuzana Skalická, Miroslava Součková (5 epizod)
Logan Fell (Chris J. Johnson) - Zdeněk Hruška (5 epizod)
Zach Salvatore (Chris William Martin) - Libor Bouček, Petr Burian (3 epizody)
Mr. Tanner (Benjamin Ayres) - Svatopluk Schuller (3 epizody)
Web o seriálu The Vampire Diaries - http://www.vampire-diaries.cz
Web o seriálu Moonlight - http://moonlight.filmografie.cz
Web o seriálu Haven - http://haven.sff.cz
Váš seriálový ráj - SerialZone.cz
Furiant

Příspěvekod fandadab » 01 bře 2010, 21:56

mně to přijde dobrý plně souhlasím :-: Jen se mi nelíbí Švarc, má hodně specifický hlas, myslím že by to byla škoda k této hlavní postavě záporáka
fandadab

Příspěvekod Btw-Lexi » 02 bře 2010, 14:21

No, toť můj návrh. Pár lidí mě asi ukamenuje, ale já to vidím takto. (Ty postavy, které vypsány nemám, nevím, a raději vybírat nebudu...)
Elena Gilbert – Adéla Pristášová, Kateřina Březinová
Stefan Salvatore – Radek Kuchař, Bohumil Švarc ml., Libor Bouček
Damon Salvatore – Filip Jančík
Bonnie Bennett - Kateřina Velebová, Eliška Nezvalová, Jitka Moučková
Vicki Donovan – Kateřina Lojdová
Jenna Sommers - René Slováčková
Tyler Lockwood – Michal Dlouhý
Jeremy Gilbert - Vojtěch Kotek, Vojtěch Hájek
Zach Salvatore - Petr Burian
Caroline Forbes – Anna Remková, Nikola Votočková
Matt Donovan – Kryštof Hádek
Elizabeth Forbesová – Barbora Munzarová, Martina Menšíková
Sheila Bennett - Zlata Adamovská, Zuzana Skalická
Anna – Jitka Ježková
Jonathan Gilbert (myslím toho, kterého bude hrát D. Anders) - David Novotný
Btw-Lexi

Příspěvekod Slipio » 02 bře 2010, 15:25

Furiant píše:Damon Salvatore (Ian Somerhalder) - Filip Jančík, Filip Švarc

Jelikož bude seriál vysílat Nova, tak by bylo dobré dodržet Filipa Švarce, který tohoto herce daboval ve Ztracených na nově. A za druhé takto dopadla anketa (viz. Ian Somerhalder)

1. Filip Švarc (Ztraceni - dabing Nova, Marco Polo)
2. Filip Jančík (Ztraceni - dabing AXN)

K čemu potom jsou ankety pro herce, když si někdo pořád prosazuje Jančíka, když to vyhrál Švarc? Na prvním místě uvěďte Švarce a na druhém Jančíka, tak jak vyhráli v anketě. Tento názor má i více uživatelů zde na foru, když ho zvolili ;) . Řiďte se anketami a ne vašim subjektivním názorem. Děkuji za pochopení a odpověď :-?
Slipio

Příspěvekod Furiant » 02 bře 2010, 17:55

Slipio: Já vím, že Filip Švarc vyhrál anketu tady na dabingfóru, taky to tady už rok a půl pravidelně navštěvuju. A taky vím, že Damona nejspíš dabovat bude, o tom jsem se včera bavil s Markusem na icq... jenže Filip Jančík je tady u Iana na druhém místě a pro spoustu lidí, co Vampire Diaries sledují, se na roli Damona (takovýho "hajzlíka", který se neštítí sem tam někoho zabít, dělá naschvály apod.) hodí mnohem víc než Švarc... proto je pro mě volba č.1, i když vím, že to tak nejspíš nebude. Já vím, že by se měli obsazovat herci a ne postavy, ale do tohohle seriálu se mi na Damona opravdu Filip Švarc nehodí. Ve filmu Puls nebo Ztracené město proč ne, tam neměl takovou "hajzláckou" roli, jako tady... a nemůžu si pomoct, Filip Jančík třeba na Michaelovi v SGA seděl parádně, i když tam měl trochu zkreslený hlas... zkus se na ten seriál podívat, přežij těch 14 zatím odvysílaných dílů a pak mi řekni svůj názor... ;) :)
Furiant

Příspěvekod Brocc » 02 bře 2010, 19:30

Slipio: Mno a ty se subjektivním názorem neřídíš? Vsadím cvičky, že být to naopak, neřekl bys ani popel, ale o to nejde. Jde o to, že pokud by se oficiálně navrhovalo, bude samo na prvním místě Filip Švarc. Ale pro návrhy tohoto typu žádná pravidla nejsou (zatím), navíc těžko můžeš někomu přikazovat, co se mu líbí a co ne. Tak prosím žádná fiktivní pravidla nevymýšlej.
Obrázek
Moje Top5: 1. Jan Vondráček, 2. Jaromír Meduna, 3. Vladislav Beneš, 4. Jan Šťastný, 5. Martin Stránský...
Brocc

Příspěvekod Slipio » 02 bře 2010, 23:10

to Brocc: Ano neřekl, to se přiznám :oops:. Ale neřekl bych ani popel na anketu ;). Jinak pokud se nepletu, tak furiant chce oficiálně navrhnout dabéry, tak to je podstatné, kdo bude na prvním místě.

Pár dílů jsem viděl a se Švarcem bych problém neměl...

Jinak nemám rád takové škatulkování, že Jančík bude dabovat hajzlíky. Tak ho obsadíme všude na takové role. Podle mě se obsazuje herec ne postava. Spjatý dabér na prvním místě, pokud by to nešlo, pak se nedá nic dělat. Já bych zas Švarce nepodceňoval. Moučková umí taky dabovat naivní holky (TBBT) nebo drsnačky (BSG). Proč by to neměl Filip zvládnout... Podle mě je dobrý dabér a na takovou roli má.
Slipio

Příspěvekod Furiant » 03 bře 2010, 01:05

Ano, chci oficiálně navrhnout dabéry, ale ten můj "navrhovací" příspěvek oficiální zatím není... Markus mi rovnou napsal, že ohledně Iana se bude rozhodovat podle dabingfóra, tedy že na prvním místě bude Filip Švarc. Já to respektuju, a i když bych tam mnohem raději viděl Jančíka, souhlasím s tím. Protože taky nesnáším, aby jednoho herce dabovalo X různých dabérů. Jen prostě většina těch, co Vampire Diaries sleduje, by bylo raději za Jančíka. Jeho hlas se na tu roli (podle mě, abych to tedy uvedl na pravou míru) hodí víc... a ne nadarmo je u Iana na druhém místě... neřekl bych ani fň, kdybychom navrhovali úplně někoho jiného, ale je to jeho dabér na druhém místě... ale pokud to bude Švarc, já s tím problém mít nebudu, přeci jenom je to spjatý dabér. Já tohle chápu, ale zkus to vysvětlit ostatním fanouškům.... a že jich je, co by tam raději slyšeli Jančíka než Švarce... ale máme smůlu, je mi to jasný.

Psal jsem, že vím, že by se měli obsazovat herci a ne postavy. To taky respektuju. Taky jsem ale nikde nenapsal, že by měl Jančík dabovat jen hajzlíky. Jen jsem to přirovnal k té Atlantidě, kde Michaela daboval parádně a skvěle tu postavu vystihl. A už vůbec jsem nenapsal, že Filip Švarc je špatný dabér. Podle mě taky dabuje skvěle, jen má specifický hlas a ten se podle mě prostě na takovou temnou postavu, jakou Damon je, moc nehodí...

Já své návrhy pošlu Markusovi, budu se řídit svým nejlepším svědomím a názory ostatních (jako třeba Lexi, protože ta zaslala jeden z dobrých návrhů), a on to pak oficiálně zašle do Novy...
Furiant

Příspěvekod Markus » 03 bře 2010, 01:19

Tak není potřeba se nějak začít hádat. :)

Ještě je tu jeden faktor a to pan režisér. Já jsem neřekl, že podle dabingfora ho musí dabovat Filip Švarc. Jen, že mezi navrženými bude, protože pro spoustu lidí je s ním samozřejmě spjatý. Stejně jako Filip Jančík. A bude už na produkci a režisérovi, zda se jim bude víc zamlouvat jeden či druhý Filip, nebo dokonce někdo jiný. Vše je ve hvězdách, je to jen návrh. Nemusí se kvůli tomu rozpoutat válka, kdo v tom návrhu bude na prvním místě. ;) Důležité IMHO je, že nám všem jde o kvalitní dabing, který bude vyhovovat co možná maximálnímu množství diváků. A že někdo bude zklamaný, to je jisté, kdo se hodí více či méně je silně subjektivní. Na kompromisy samozřejmě dojít musí...
Obrázek
Markus
Aktivní admin

PředchozíDalší

Zpět na Na dabing čekající