Misfits: Zmetci / Misfits

Pokračování příště

Moderátor: Markus

Re: Misfits: Zmetci / Misfits

Příspěvekod Fifa.21 » 07 kvě 2012 18:20

Jak jsem si myslel tak jsem si na dabing zvyknul i na ze začátku mnou kritizovaného Braňa na Simonovi. Musím říct, že tohleto patří určitě k velmi povedeným dabingům. Vyzdvihnout si zaslouží výkon Michala Holána (ostatní jsou také skvělí ale Michal má určitě nejtěžší roli. :) ) Dále co se mi líbí je spousta neoposlouhaných dabérů, překlad tím pádem i úprava ;) a samozřejmě vždy vynikající režie pod taktovkou pana Jančíka. A ještě jsem zvědav jak dopadne Rudy, jestli to bude třeba někdo z návrhu. :D A jak dopadne seriál jako takový SPOILER po odchodu mnoha hlavních postav a příchodem nových :|
Fifa.21

Příspěvekod takezo » 07 kvě 2012 19:11

Jak tak ten seriál na Coolu sleduju,tak musím říct,že mě docela chytnul a dost se mi líbí.Zvlášť ta druhá sérka se teď krásně rozjela.A dabing?Ten je vynikající.Hned jsem si oblíbil hlas Braňa Holečka,teď ho poznám úplně všude.Jinak všechny ostatní dabéři taky výborný.A taky opět děkuji Jančíkovi.Jinak co se týče těch nových dílů,jak všichni odchází ze seriálu,tak se divím že ho už nezrušili.Já osobně si tento seriál už nedokážu představit bez Simona,Nathana,Kelly a tak dál.A nějakej Curtis s Rudym to podle mě nezachrání.Je škoda,že to dopadne nakonce tak jak to dopadne.A jinak doufám,že se herci budou objevovat i v jiných počinech.Rád bych je viděl točit dál.Třeba by mohli natočit film s Americkými hrdiny.Hrdinové vs. Zmetci. :lol:
"Rýsují se věci příští"
Obrázek
takezo

Příspěvekod DAN K. » 07 kvě 2012 20:42

filip si určitě zaslouží pochvalu, jak pečlivě si vyhral s obsazenim vedlejších rolí druhé serie, problem nastal s tím, že na ní vyplejtval všechny mladý kluky a nečekaně se měla okamžitě dabovat třetí, kde je Rudy. Tak nakonec dal na můj tip, ktery zde nepadnul. dabing Rudyho je imho minimalne stejne dobry jako u Nathana, spis bych rek, ze mu jeste daber pridava charizma, ktery anglickymu herci trochu chybi, navic perfektne odlisil obe Rudyho polohy.
DAN K.

Příspěvekod Fifa.21 » 07 kvě 2012 20:53

Kdo mě napadá koho by Filip mohl použít a neobjevil se v tomto dabingu je například David Švehlík :lol:
Fifa.21

Příspěvekod DAN K. » 07 kvě 2012 21:00

ne ne, je to nekdo s kym filip jako reziser pred tim temer nespolupracoval, myslim ze rikal jenom jednou a proto byl ze zacatku trochu neduverivy, nez na to kyvnul. ja bych to i prozradil, ale moh bych dostat vynadano od primy, ze vynasim tajny informace.
DAN K.

Příspěvekod bernyz » 14 kvě 2012 09:36

Po druhé sérii musím říct, že dabing je opravdu na skvělé úrovni. Hlavní postavy sice podle originálu moc nesedí, ale zase si myslím, že tady to není na škodu a například hlas M.Holána Nathanovi jenom přidává.

Co mi možná příjde trochu škoda je to, že ve druhé sérii je sice dost dabérů vedlejších rolí, ale já si nemůžu pomoct, ale furt jsem slyšel Martina Stránského...
Jinak - super!

PS: Jsem zvědavej na Rudyho :)
bernyz

Příspěvekod Fifa.21 » 15 kvě 2012 16:21

Tak se mi podařilo zjistit dabéra hlavní postavy 3. série, je to Matěj Hádek. Popravdě jsem dost zvědavý jak to bude znít, hlasově když si představým "Howarda" na Rudym nevím, nevím. Matěj tomu dá určitě hodně o tom žádná. Snad si zase rychle zvyknu, abych tady mohl za 2-3 díly napsat, že je to výborný spojení :D, jako u zbytku.
Fifa.21

Příspěvekod DAN K. » 15 kvě 2012 17:04

byl aby velka chyba predstavovat si howarda, vyjmecnost mateje hadka coby herce je v tom, ze je s kazdou roli uplne jinej, takovej hereckej chameleon, navic ma dost podobnou barvu hlasu originalnimu herci.
DAN K.

Příspěvekod Fifa.21 » 15 kvě 2012 17:21

Tak jsem to nemyslel je mi jasný, že to nebude dabovat stejným stylem jako Howarda. Jenom jsem připodobňoval jeho asi nejznámější roli. A jak jsem psal, Matěj se určitě bude snažit, toho se nebojím ;)
Fifa.21

Příspěvekod bernyz » 21 kvě 2012 09:13

Po prvním dílu 3.série musím říct, že mě se dabing Rudyho moc nelíbí.. Možná je to ale o zvyku jako u zbytku postav. Přijde mi, že Hádek má na Rudyho moc "dospělý" hlas.
bernyz

PředchozíDalší

Zpět na Seriály