Je moc fajn, že se i v LA kromě pana Hlavici na Vance objevila i Klára Vodenková na Abby z původní NCIS... takže za to panu řežisérovi moc děkuju, takhle kdyby to bylo všude... Jo, a neví někdo, kdo v epizodě 1x05 mluvil
Kelly Hu? Ten hlas se tedy na ni oproti originálu nehodil (stejně tam ale všehovšudy mluvila dohromady snad jen maximálně dvě minuty), ale celkem by mě to kvůli Vampire Diaries a Hawaii Five-0 zajímalo.
Jinak mi přijde ten dabing fakt v pohodě... někdy je lepší vybral obsazení bez "nápadu", než aby to dopadlo jako s experimenty na Primě - Leverage (Pantůček - Hardison) a Dexter (Čekan - Batista, Švarc - Doakes). Jedinej, koho bych změnil, je Callen... radši bych na něm slyšel Jančíka, ale i ten Jagelka se dá snést, není to žádný přestřel. A Merunková je dokonalá, ta opravdu mluví jak Hetty. I ten Libert mi přijde maximálně v pohodě a to mám originál nakoukanej. Dialogy mi přijdou taky v klidu a mým uším nedrhnou. Problémem jsou sice i vedlejší postavy (mluví je hlavně Saic s Kalousem), ale nevidím v tom problém... protože v tom případě bych si musel stěžovat na častý výskyt Plachého a Šroma v Castlovi, když tam byli ve skoro každé epizodě. A to se mi dabing Castla líbí a považuju ho za výbornej...